Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ľahká komédia o tom, ako je ťažké povedať rodičom, že som iný, než väčšina ľudí. (Zion)

Recenzie (6)

Rathe 

všetky recenzie používateľa

Trošku mi to připomnělo vtip: Dcera: "Tati, jsem lesbička." Otec : "Dobře dcero, pokud to tak cítíš." Druhá dcera: "Tati, taky jsem lesbička..." Otec: "Děláte si prdel?! To tu tady nikdo není na kluky?!" Syn: "Já ano!" Ale jinak je to docela hezký film o hromadném coming outu.. docela se člověk i pobaví, jak se to pomíchá mezi dospělákama. ()

sedlo03 

všetky recenzie používateľa

Ujeté francouzská komedie o tom, jak říct světu a hlavně svým bližním, že homosexualita, je něco normálního, že to není nemoc, ale člověk se s tím narodí. 70% ()

Rex Mundi 

všetky recenzie používateľa

Vynikajúca, citeľne európska komédia, ktorá si krásnym spôsobom uťahuje z pohľadu rodičov na svoje deti aj zo vzťahov všeobecne. Priamočiary, ale vždy láskavý humor kraľuje snímke, v ktorej sa partia kamarátov rozhodne, že najlepší spôsob ako oboznámiť rodičov so svojou homosexualitou bude šokovou terapiou - zavolajú si ich teda do domu jedinej mamičky v obraze na teplý letný víkend a... Výborné herecké výkony, srandy kopec a nie je to hlúpe. Veľmi odporúčam! ___ V slovenských kinách onoho času distribuované pod názvom "Prečo nie ja?" (čo je aj správny preklad z originálu). ()

Galéria (10)

Reklama

Reklama