Reklama

Reklama

Série(2) / Epizódy(10)

Doktorka Fosterová má život pod kontrolou. Je úspešnou a rešpektovanou lekárkou vo svojom mestečku. Je to žena, ktorej ľudia dôverujú a je milujúcou manželkou a matkou. Lenže bezproblémový život sa jej náhle vymkne spod kontroly. Dôvodom je, že svojho muža začne podozrievať z nevery a rozhodne sa, že odhalí pravdu. Jej pátranie začína spôsobovať v jej živote a v živote jej pacientov, priateľov a rodiny chaos. (STV)

(viac)

Recenzie používateľa Jurcekk k tomuto seriálu (3)

Season 1 (2015) (S01) 

Jurcekk narazil si na to náhodou na STV. Tak sa ti to zapáčilo stiahol si prvú sériu a pozrel si každý večer jeden diel posledná večera či čo bola prvotriedna aj si zasmial na tom masakri... Hlavná hrdinka je sexi pekne sa hýbe. Prvotriedny seriál zajtra bude pokračovať druhá sezóna. ...No nebude nie je v zrozumiteľnej reči. ()

Episode 3 (2015) (S01E03) 

Jurcekk narazil si na to pri surfovaní na STV... No tak ti to sadlo... Tá ženská ...jak je to strihané... A túto vidíš.... Myslel si že je to nemecké až keď sa objavil volant vpravo... Samé vysoké hodnotenie...A tak by ma zaujimalo, çi si na to ešte niekedy spomenieš... ()

Episode 4 (2015) (S01E04) 

Je zaujímavé pozoruhodné fascinujúce ako to režijne vedú že pozerám pridrbaný seriál na STV a tak ma to záujme. Pritom klišé klišé ...teším sa na ďalší diel... ()

Reklama

Reklama