Reklama

Reklama

Série(2) / Epizódy(10)

Doktorka Fosterová má život pod kontrolou. Je úspešnou a rešpektovanou lekárkou vo svojom mestečku. Je to žena, ktorej ľudia dôverujú a je milujúcou manželkou a matkou. Lenže bezproblémový život sa jej náhle vymkne spod kontroly. Dôvodom je, že svojho muža začne podozrievať z nevery a rozhodne sa, že odhalí pravdu. Jej pátranie začína spôsobovať v jej živote a v živote jej pacientov, priateľov a rodiny chaos. (STV)

(viac)

Recenzie (39)

misterz 

všetky recenzie používateľa

Strhujúci miniserál, ktorý som pozrel takmer jedným dychom. Nešlo sa skrátka odtrhnúť. Máme tu pútavý príbeh jedného manželstva, ktoré navonok vyzerá ako ukážkové, no žiaľ ako to už často býva, postupom času tu vyplávajú na povrch rôzne nepríjemné tajomstvá a žena-manželka je tak zrazu nútená čeliť ťažkej situácii... Takéto niečo mám rád, sledovať rôzne spôsoby riešenia ťaživých životných situácií, ktoré sú žiaľ bežnejšie ako by si človek želal. A to ako to nakoniec vyriešila malo úroveň, klobúk dole. Scéna finálneho odhalenia pri večeri bola geniálna, ide o jednu z najlepšie dramaticky a emotívne spracovaných scén za posledné roky. Tá nepríjemná dusnota sa dala krájať. Výborná záležitosť a veľmi, veľmi návyková. ()

emma53 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Seriál, kde kolem mě mohly jezdit tanky a já bych se ani nepohnula. Rozsekal mé já na malé kousíčky. Je to film, který nebude možná pro všechny věkové kategorie nebo pro 100%ního volnomyšlenkáře, já nevím, protože se tady celých pět dílů rozebírá psychika, nitro, srdce a mysl ženy, která se cítí velmi zraněná. Ale je to zpracované takovým způsobem, že jsem musela jet jeden díl za druhým. Hlavní role je matoucí vzhledem k pojmenování, protože se celou dobu z obrazovky nehnula Gemma v podání Suranne Jones. Skláním se před ní, protože to hrála tak dokonale, že jsem s ní všechno prožívala doslova a do písmene. Je to emocemi nabitý příběh jednoho rozpadajícího se manželství, kde hrály velkou roli i vedlejší postavy, jejichž charaktery byly vykreslené taky na výbornou. Jistě, že tam je mnoho proměnných, někdy nás život hodí do nečekané životní situace a co TEĎ? Možná to ještě přepíši, ale až to víc rozdýchám. ()

Aky 

všetky recenzie používateľa

Originálně a s mnoha nečekanými zvraty (někdy až na hranici logiky) vyprávěné drama žárlivosti v konfrontaci s nutností udržet soudržnost rodiny. Body a zde hvězdičky nepochybně přidává výkon Suranne Jonesové. ()

eLeR 

všetky recenzie používateľa

Ako bolo povedané vo filme, nie je dôležité zvíťaziť, ale byť šťastný. Teda konkrétne v tomto prípade. Gemma sa ku tomu svojmu šťastiu dostala riadnou okľukou. Navonok kľudná, a vo vnútri to muselo vrieť. Niekedy myslela sebecky len na seba, inokedy na všetkých ostatných. A podľa toho sa riadili jej nálady, jej činy. To jej manipulátorstvo jej nemienim vyčítať, každý tam mal za ušami. Veľmi dobré napísané, natočené a výborne zahraté všetkými zúčastnenými. Nemám jedinej výtky. ()

rikitiki 

všetky recenzie používateľa

Muž-slaboch a žena-manipulátorka spolu sehrají zdánlivě banální drama, kterých kolem sebe vidíme spousty, ale tentokrát napsané a zahrané tak, že to strčí do kapsy kde jakou detektivku. Jednoduchá historka ze sousedství se v britském podání stane takovým thrillerem, že nevíte, jestli víc fandit jí nebo jemu (samozřejmě, že jí!, ona je hybatelkou děje, on je jen trpným panákem). Scéna totálního odhalení u rodinné večeře má sílu Armageddonu. ---- Uf, tohe se vydýchávalo jen ztěžka. ()

Roman.Ticka 

všetky recenzie používateľa

První 3 díly za čtyři až pět, poslední dva za tři a závěr spíš za dvě 💥, protože byl spíchnutý horkou jehlou anebo horkou hlavou s absolutní absencí nápadu, respektive tvůrčí krizí. Škoda, měla jsem větší očekávání. 🙄😑🤗 ()

anderson 

všetky recenzie používateľa

SLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: STV 1 = 31.1.2017, réžia slovenského znenia (RTVS 2016) = ZORO LAURINC - Briti si vzali na paškál - povedané slovníkom dnešných "moderných" párov - banálny príbeh manželskej nevery a vytrieskali z toho maximum. Vynikajúca a brutálne gradujúca miniséria. Fakt tlieskam! (8.2.2017) ()

Mkqp 

všetky recenzie používateľa

Co bych já bez těch Britů dělal. Opět skvělý seriál. Jeden příběh zhrzené manipulativní ženy, která rozjede koloběh jednání s takovou grácií a podporou husté atmosféry, za kterou by se ani kdejaký psychothriller nemusel stydět. Vynikající scénář, hudba, děj a v neposlední řadě herecké výkony. Obzvláště Suranne Jones hrála jako bohyně :D. ()

harfuska 

všetky recenzie používateľa

Veľmi silný príbeh, ktorý ma chytil a nepustil ani na okamih. Ge možno bola manipulátorka, ale ja som ju chápala a tomu kreténovi by som to nechala vyžrať rovnako ako ona. Fandila som jej, aj keď sa občas zachovala ako mrcha. A práve to sa mi na nej páčilo! ()

slunicko2 

všetky recenzie používateľa

Seriál pro ty, kteří rádi sledují, jak si lidé ubližují. 1) První řada mi přišla dost pomalá. Zdlouhavé zdržující zobrazování duševních pochodů a stavů mě iritovalo. Napsal jsem si tehdy do poznámek - 10 - 15 minut z každého dílu vyhodit. 3*_____ 2) Druhá řada je naproti tomu kompaktnější a zajímavější. 4*_____ 3) Zákeřný Simon, hysterická Fosterová a nepříjemné, i když přátelsky se chovající kolegyně v práci. Nikdo mi nepřišel natolik zajímavý či sympatický, že bych se s ním či sní chtěl stýkat._____ 4) Trochu překombinovaný, ale smysluplný konec._____ 5) 37letá Suranne Jonesová (doktorka Fosterová), 38letý charismatický Bertie Carvel (manžel Simon) a 14letý výborný Tom Taylor (syn). Věk protagonistů se vztahuje k první řadě. ()

SeanLSD 

všetky recenzie používateľa

Jeden si tak povie, že čo z toho robia takú vedu... - lenže potom zažije iba malý zlomok z toho, čo oni a úplne sa rozpadne... - a zmieta sa v bahne negatívnych emócií ako zúfalá troska, neschopný konať... - alebo koná nesprávne. ___ DOKTORKA FOSTEROVÁ je vynikajúco prepracovaná a famózne zahraná rodinná dráma o tom, čo so životom, vzťahom a rodinou dokáže spraviť nevera a nedovera... - a takisto o tom, ako sa silná, zásadová osobnosť vyrovnáva (resp. nevyrovná) s ultimátnym konfliktom záujmov. ___ Toto rozhodne nie je žáner, ktorý by som sledoval... - a seriály už vobec nie. K DOKTORKE FOSTEROVEJ som sa dostal úplnou náhodou počas karantény a hneď od prvej chvíle ma to tak vtiahlo, až som bol sám prekvapený. Nebyť toho, že som náhodou presne o týždeň pri telke v tom istom čase, kedy dávajú druhú časť, zrejme by som na to zabudol a nikdy to už viac neriešil... - ale druhá časť ma pohltila rovnako rýchlo a absolútne. Potom už mi to nedalo... Jednalo sa pritom už o druhú sériu, takže napatie ešte zvyšovalo postupné sa dohadovanie, čo sa medzi manželmi stalo. Mohlo by sa zdať, že sledovať potom prvú sériu ako druhú v poradí jej účinok znižuje, čo je sčasti pravda, na druhej strane tým vznikala akási zvláštna katarzia na inej rovine.. ()

Tosi 

všetky recenzie používateľa

Jak roztrhat život důvěryhodné lékařky aneb "Ani peklo neběsní tak, jako žena zrazená". Brilantně napsaný a dokonale zahraný příběh zrady a pomsty jednoho rozpadajícího se manželství, ve kterém jsem z herečky Suranne Jones nemohl spustit oči a hltal jsem každé její gesto i slovo. A finální díl, to byla dlouho neviděná konfrontační smršt', u které jsem seděl jak zařezanej. ()

hanagi 

všetky recenzie používateľa

Pánové, buďte na své ženy hodní, zvláště pokud vás výrazně převyšují inteligencí! Hrdinčin srabácký a neschopný manžel přecenil své síly a štval mě takovým způsobem, že jsem jeho ženě prostě musela fandit. ()

kolemjdouc 

všetky recenzie používateľa

zas taková výhra to není.Místy to skřípalo až hrůza hlavně vedlejší role.Slabý scénář nezachránila ani Jones.Ústřední postava :chlap který pěstuje postelovou gymnastiku, potom nemá prostor v mozku kde by řešil průsery všedních dnů.Ještě že jdou dvě epizody najednou.Dívat se budu jen proto,že mě zajímá jak Gemma pořeší mizející finance. ()

nylo 

všetky recenzie používateľa

Sadomasochistickopsychologopatické vztahové orgie, aneb vytrvalostní sprint do (ne)konečna......kdo jsi bez viny, raději opusť "moje město a můj život" 80% ()

loliti 

všetky recenzie používateľa

Chráňte ženy pred takýmto peklom, pretože inak budú nútené srdce, ktoré dovtedy bilo iba pre vás, si vytrhnúť a zadusiť vás ním... ()

bohemia_regent 

všetky recenzie používateľa

To, že druhá řada nedosahuje úrovně první, se stává často. Ne tak často ale dosahuje kvalitativní sešup takových rozměrů, jako v případě tohohle seriálu. Z výborného psychologického thrilleru se po dvou letech stala skoro až nevkusná červená knihovna. ()

Maura 

všetky recenzie používateľa

Namiesto jedného dielu som si musela naraz pozrieť všetky. Celkom príjemné prekvapenie, výborné postavy, nečakané zvraty a vyšperkované dialógy. Najvyššie hodnotenie úplne zaslúžene. ()

petikacka 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tak tohle je skutečné psychodrama v jedné rodině, kde žena "Věděla a pak konala". Ten silně přeceňovaný seriál "Mělas to vědět" se může jít klouzat neboť Doktorce nesahá ani po kotníky. A to v něm nehrají žádné známé tváře a přesto nebo právě proto je tak velice silný a uvěřitelný, že vám absolutně nedovolí odpoutat se od obrazovky. Na čt2 jsem viděla 1.díl minulý týden a tak mě to ohromilo, že jsem si ho musela stáhnout a rovnou obě série. Během 2 dnů ho mám v sobě a ještě mi v hlavě šrotuje a dlouho bude. Za mě 100% ()

Reklama

Reklama