Reklama

Reklama

Série(2) / Epizódy(10)

Doktorka Fosterová má život pod kontrolou. Je úspešnou a rešpektovanou lekárkou vo svojom mestečku. Je to žena, ktorej ľudia dôverujú a je milujúcou manželkou a matkou. Lenže bezproblémový život sa jej náhle vymkne spod kontroly. Dôvodom je, že svojho muža začne podozrievať z nevery a rozhodne sa, že odhalí pravdu. Jej pátranie začína spôsobovať v jej živote a v živote jej pacientov, priateľov a rodiny chaos. (STV)

(viac)

Videá (2)

TV spot 1

Recenzie (39)

misterz 

všetky recenzie používateľa

Strhujúci miniserál, ktorý som pozrel takmer jedným dychom. Nešlo sa skrátka odtrhnúť. Máme tu pútavý príbeh jedného manželstva, ktoré navonok vyzerá ako ukážkové, no žiaľ ako to už často býva, postupom času tu vyplávajú na povrch rôzne nepríjemné tajomstvá a žena-manželka je tak zrazu nútená čeliť ťažkej situácii... Takéto niečo mám rád, sledovať rôzne spôsoby riešenia ťaživých životných situácií, ktoré sú žiaľ bežnejšie ako by si človek želal. A to ako to nakoniec vyriešila malo úroveň, klobúk dole. Scéna finálneho odhalenia pri večeri bola geniálna, ide o jednu z najlepšie dramaticky a emotívne spracovaných scén za posledné roky. Tá nepríjemná dusnota sa dala krájať. Výborná záležitosť a veľmi, veľmi návyková. ()

petikacka 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tak tohle je skutečné psychodrama v jedné rodině, kde žena "Věděla a pak konala". Ten silně přeceňovaný seriál "Mělas to vědět" se může jít klouzat neboť Doktorce nesahá ani po kotníky. A to v něm nehrají žádné známé tváře a přesto nebo právě proto je tak velice silný a uvěřitelný, že vám absolutně nedovolí odpoutat se od obrazovky. Na čt2 jsem viděla 1.díl minulý týden a tak mě to ohromilo, že jsem si ho musela stáhnout a rovnou obě série. Během 2 dnů ho mám v sobě a ještě mi v hlavě šrotuje a dlouho bude. Za mě 100% ()

Reklama

anderson 

všetky recenzie používateľa

SLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: STV 1 = 31.1.2017, réžia slovenského znenia (RTVS 2016) = ZORO LAURINC - Briti si vzali na paškál - povedané slovníkom dnešných "moderných" párov - banálny príbeh manželskej nevery a vytrieskali z toho maximum. Vynikajúca a brutálne gradujúca miniséria. Fakt tlieskam! (8.2.2017) ()

Veronica27 

všetky recenzie používateľa

Tak tady můžu říct jen WOW ! Tohle byla pecka nastřelená od začátku až do konce.Musela jsem hned zhltnout všech 5.dílů, protože mě to nenechalo na pokoji.Úspěšná doktorka Gemma, která zjistí že její manžel jí je nejspíše nevěrný, neboť si jako každá správná žena všímá detailů, na které muži kašlou.Dokonale rozebraná psychika a pocity, myslím že v tomhle filmu se každý z nás tak trochu vidí.Musím říct, že jsem to prožívala skoro s ní, akorát bych narozdíl od ní nezachovala tak chladnou hlavu, všechna čest.Nakonec se vyplatilo.A bylo to opravdu excelentní.Kam čert nemůže, tam nastrčí ženu a nejlépe zrazenou ženu, to jsou pak divy.Výborné a kdyby to šlo dám těch hvězdiček klidně šest ! ()

Mkqp 

všetky recenzie používateľa

Co bych já bez těch Britů dělal. Opět skvělý seriál. Jeden příběh zhrzené manipulativní ženy, která rozjede koloběh jednání s takovou grácií a podporou husté atmosféry, za kterou by se ani kdejaký psychothriller nemusel stydět. Vynikající scénář, hudba, děj a v neposlední řadě herecké výkony. Obzvláště Suranne Jones hrála jako bohyně :D. ()

Galéria (113)

Reklama

Reklama