Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Z tajného laboratória americkej armády unikne vírus, ktorý vyhubí takmer celú ľudskú populáciu. Prežije len zopár osôb, ktoré sú imúnne. (MM_Ramone)

Recenzie (3)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

V roku 1978 napísal americký spisovateľ Stephen Edwin King román "Svedectvo" (The Stand). Je to hrubá kniha, ktorá má viac ako tisíc stránok. Patrí medzi najznámejšie a najobľúbenejšie diela tohto populárneho autora. Je to post apokalyptický príbeh o boji medzi Dobrom a Zlom. V roku 1994 sa tejto literárnej predlohy chopil režisér Mick Garris, ktorú ju spracoval do podoby šesť hodinového snímku. Je rozdelený do štyroch častí, ktoré na seba nadväzujú. Úvodná, v poradí prvá epizóda nesie názov "Mor" (The Plague). Z tajného laboratória americkej armády unikne vírus, ktorý vyhubí takmer celú ľudskú populáciu. Prežije len zopár osôb, ktoré sú imúnne. Postupne sa divák s nimi začína zoznamovať a spoznávať ich osudy. **** ()

majo25 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Veľmi dobrý úvod do minisérie, ktorý dýcha fajnovou mysterióznou atmosférou a sci-fi prvkom smrtiaceho víru. Basketbalista Abdul-Jabbar ako nekompromisný prorok je nepriehliadnuteľný. ()

MickeyStuma 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Námětová klasika všech dějových klasik v oblastí virové nákazy. Z laboratoře unikne vir způsobující příznaky jako u obyčejné chřipky, na který lidé okamžitě umírají. Až na určité výjimky. Určité osobnosti jsou viru imunní a vědci se snaží zjistit proč. První část příběhu je i na televizní tvorbu zajímavá, jen se celý koncept ke konci jakoby začal rozpadat v podivnou snovou psychedeličnost. ()

Reklama

Reklama