Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ľudia, ktorí sa pridali ku matke Abagail, na stranu Dobra, sa zhromaždili v malom meste Boulder v Colorade. Tam začnú znova postupne formovať demokratickú spoločnosť. Majú však opodstatnené obavy, že Randall Flagg a jeho prívrženci v Las Vegas chystajú proti ich komunite útok. (MM_Ramone)

Recenzie (3)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

V roku 1978 napísal americký spisovateľ Stephen Edwin King román "Svedectvo" (The Stand). Je to hrubá kniha, ktorá má viac ako tisíc stránok. Patrí medzi najznámejšie a najobľúbenejšie diela tohto populárneho autora. Je to post apokalyptický príbeh o boji medzi Dobrom a Zlom. V roku 1994 sa tejto literárnej predlohy chopil režisér Mick Garris, ktorý ju spracoval do podoby šesť hodinového snímku. Je rozdelený do štyroch častí, ktoré na seba nadväzujú. V poradí tretia epizóda nesie názov "Zrada" (The Betrayal). Ľudia, ktorí sa pridali ku matke Abagail, na stranu Dobra, sa zhromaždili v malom meste Boulder v Colorade. Tam začnú znova postupne formovať demokratickú spoločnosť. Majú však opodstatnené obavy, že Randall Flagg a jeho prívrženci v Las Vegas chystajú proti ich komunite útok. **** ()

majo25 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Napriek tomu, že diabol už začína ceriť zúbky a pomaličky začína súboj dobrých proti zlým, brzdí to vtieravá náboženská poloha a také to americké vlastnenectvo, ktoré sa točí okolo spievania hymny, zvolenia si zástupcov do velenia komunity. Táto pasáž je niekde na hranici nudy a trápneho patetizmu, ktorá našťastie pred záverom končí. ()

MickeyStuma 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Dějství co dostalo do zajímavého stádia svého vývoje. Je potřeba u toho více přemýšlet, neb biblické motivy vše náležitě zesložiťují v rámci správného uchopení dané problematiky. Co je ještě dobro a co už zlo? Pozná to vůbec někdo? ()

Reklama

Reklama