Reklama

Reklama

Správna päťka

(seriál)
  • Česko Správná pětka (viac)
USA, (1994–2000), 104 h 41 min (Minutáž: 43–48 min)

Hrajú:

Scott Wolf, Matthew Fox, Neve Campbell, Lacey Chabert, Paula Devicq, Jennifer Love Hewitt, Jeremy London, Scott Grimes, Michael A. Goorjian, Jennifer Aspen (viac)
(ďalšie profesie)

Série(6) / Epizódy(142)

Obsahy(1)

Je ich päť, sú súrodenci a musia si nejako pomôcť. Ich rodičia boli zabití opitým vodičom a teraz nastal čas, aby všetkým ukázali, že sa o seba vedia postarať. A aj keď to niekedy nie je vôbec jednoduché, na zábavu je vždy dosť času. Len tak ľahko sa proste nestratia... (oficiálny text distribútora)

Recenzie (8)

monolog odpad!

všetky recenzie používateľa

Když jsem se na tohle šel poprvý koukat, čekal jsem Správnou pětku myslímže od Enid Blytonové o pěti kamarádech, kteří různě vyšetřují zločiny ve svém okolí (klasika). Ale když jsem viděl, co to je, tak jsem se lekl a málem zalezl pod duchnu, aby mě obraz nenašel. V té chvíli jsem si připadal, jak kdybych řekl pětkrát nahlas Candyman a on už se vedle mě objevil. Prostě jen další seriál, který se točí jako vata mezi hlavní reklamy. ()

tron 

všetky recenzie používateľa

SPRÁVNA PÄŤKA je odpoveď na otázku „V čom a kedy sa stretli princezné vrieskania, Jennifer Love Hewittová a Neve Campbellová?“. Tento vydarený, milý a troška drsnejší rodinný seriál, ponúka perfektnú atmosféru a zaujímavé príbehy, u ktorých si na svoje prídu hlavne tí, čo vedia, že v živote toho veľa zadarmo nedostanú. Na konci snáď každej epizódy som sa cítil byť, ehm, príjemne naplnený. A pikoška: najstaršieho zo Salingerovcov, sympatického Charlieho, si zahral Matthew Fox, budúca doktorská hviezda fenoménu zvaného LOST. ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Ďalší z rodinno dramatických nekonečných seriálov. Tentokrát o štyroch súrodencoch, ktorý sa musia o seba postarať sami, pretože im náhle zomreli rodičia. Celkom originálna premisa, keďže všetku zodpovednosť mali tí súrodenci na svojich pleciach. Na jednej strane sa mohli baviť bez neustáleho napomínania rodičov a rôznych zákazov, ale na druhej strane museli rýchlo dospieť. Všetci štyria mi sadli od začiatku a nečudo, že sa zo skoro všetkých stali minimálne seriálové hviezdy. Prvá séria je fakt skvele napísaná. Ale potom začali seriál klasicky umelo naťahovať a vyzeralo to, že scenáristi sa dvakrát s nejakými zaujímavými námetmi nevytiahli. Plus ma nasrala Paula Devicq, ktorá tu hrala priateľku Matthew Foxa, tým, že zo seriálu odišla, čo narušilo jeho dej a neskôr sa našťastie vrátila. Čo malo tak nejak nepriamo za následok spolu aj s horšími zápletkami, že som behom tretej série seriál prestal sledovať a vrátil som sa k nemu behom nejakej piatej série, aby som videl jak to tá správna päťka nakoniec zvládla. Našťastie to uzavreli celkom dobre. Takže silné tri hviezdy si seriál zaslúži. ()

Martin741 

všetky recenzie používateľa

Zaujimavy serial pre tych, ktori od zivota dostanu zadarmo leda tak hovno ........ akurat, ze hranice priemeru to neprekroci ani omylom. 64 % ()

danecek24

všetky recenzie používateľa

Zlatý Glóbus - cena (1) - 53. ročník (za rok) 1995 - *Nejlepší seriál (drama) + nominace (1) - 54. ročník 1996 - Nejlepší seriál (drama) ()

filmmovier 

všetky recenzie používateľa

Fajn odpočinkový seriál. Zajímavé postavy, výtečná znělka, překrásná a okouzlující Jennifer Love Hewitt, nádherné Lacey a Neve, San Francisco, zajímavé příběhy, které jsou realistické a kvalitní... Party of Five je asi nejkvalitnější seriál z tohoto ranku a i když jsem teprve na začátku druhé série a jde to pomalu, jsem odhodlán dokoukat to celé, protože se vždycky na ty postavy a jejich osudy těším. Už dlouho jsem nic takhle neprožíval. Parádní podívaná. 75%. ()

Michelle75 

všetky recenzie používateľa

Před lety, kdy mi bylo náct se mi to líbilo moc. A když se koukám na ty jména, tak docela dost herců mě potěšilo občas i později. Správná pětka fungovala skvěle, tak jako v běžných rodinách, kde rodiče nechybí. Člověk vzhledem k některým životním věcem povyroste a řeší věci jinak. A tady se řešit musí.Barevnost postav nevíc dává prostor pro další možné řešitelně neřešitelné věci. ()

Reklama

Reklama