Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ramon Cota (Billy Drago) je jeden z najväčších dovozcov drog do USA a patrí medzi najvyšších bossov kolumbijskej mafie. Keď zavraždí nevinnú matku s dieťaťom, plukovník Scott McCoy (Chuck Norris) a jeho partner sa ho pokúšajú predviesť pred súd, no zbytočne. Skorumpovaný súd Cotu baví všetkých obvinení a prepustí na slobodu. Scottov priateľ sa na súde neovládne a Cotu fyzicky napadne. Neskôr vykoná na jeho žene a dieťati rovnakú pomstu  ako Cota na svojich predchádzajúcich obetiach. Ramon Cota sa pomstí a vlastnými rukami Scottovho priateľa zavraždí. Keď sa ozbrojení vojaci pokúšajú dostať do Cotovho domu a prekonať jeho ochranku, gangstri ich zajmú a chystajú sa ich popraviť. Scott McCoy so svojím komandom sú však iná liga. Je len na nich, aby zachránili rukojemníkov a pomstili sa Cotovi. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (94)

Haymar 

všetky recenzie používateľa

Dnes už spíš k smíchu (příběh, zápletka, postavy, akce = jedno velký klišé) ale ve své době a ve svém žánru (a v Norrisově filmografii) to bezpochyby patří k tomu lepšímu. Navíc mnohem povedenější (akčnější/dynamičtější) než předchůdce!... A propo - jak to, že ten Chuck vypadá už asi 30 let pořád stejně?! ()

SNCIS 

všetky recenzie používateľa

Obsahuje spoilery: "Dneska ne, hajzle!" Chuck Norris vs. narkobaron Billy Drago. Dostane ho před soud, ale je propuštěn na kauci a zabije mu kamaráda s celou rodinu. A tak Chuck odcestuje do Kolumbie, aby zničil všechno, co narkobaron vybudoval, osvobodil nějaká ta rukojmí a nakonec narkobarona dobil. Jde o čistokrevné akční béčko, které vůbec nezaostává za filmy jako Komando či Rambo II. - 80%. ()

Reklama

castor 

všetky recenzie používateľa

Nostalgická vzpomínka na léta, kdy Chuck Norris, Schwarzenegger a spol. bojovali proti bezpráví a násilí. V těchle případech mě ale vždycky nejvíc pobaví, jak jeden z našich hrdinů vidí, jak je někdo utlačován (tady majitel restaurace), tak nasadí několik svých elegantních chvatů a solidně rozmlátí polovinu restaurace, bytu apod. Majitelé mu musí být vděční.. ()

Shakers 

všetky recenzie používateľa

Rovnako ako aj v sérii Nezvestný v boji aj tu ďalší diel domrvil Chuckou brat Aarron. Úvod bol strašne nezáživný ako aj záporáci, no našťastie sa to v závere začne slušne rúbať, explózie, granáty, samopaly, Chuckové kopy nechýbajú, čo ma potešilo, no oproti jednotke, ktorá sa snažila byť trošku seriózna a mala aj oveľa lepšie napísané postavy, je toto veľký kvalitatívny pokles dolu. 45% - 2* ()

Wacoslav1 

všetky recenzie používateľa

Tak oproti prvnimu dilu uz to takova rezba neni ale porad dost dobry Norris zustava nekompromisnim likvidatorem kterej se ani nemusi prat na to aby kazdyho serezal po akcni strance je to prumernej film ale do nadprumeru to vytahuje genialni Drago a jeho opravdu hnusny zaporak takze zatim co jeho lide se zbavi toho ditete vy se zbavte predsudku a nepiste tu takovy sracky takovejhle ratting si tenhle film opravdu nezaslouzi ()

Galéria (46)

Zaujímavosti (5)

  • Zkorumpovaný generál Olmedo (Mark Margolis) používá při snaze zachránit Ramona Cotu (Billy Drago) americký lehký pozorovací vrtulník YOH-6A Cayuse. (Robbi)
  • Vo filme si mali zahrať aj Michael Dudikoff a Steve James, ale Chuckovi Norrisovi sa pôvodná verzia scenára nepozdávala. Po jeho prepísaní sa už s obsadením Dudikoffa a Jamesa nepočítalo. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama