Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizódy(3)

Obsahy(1)

Legenda o hraběti Drákulovi ožívá v novém vyprávění, které detailně rozvádí upírovy krvavé zločiny – a prozrazuje jeho zranitelná místa. (Netflix)

Recenzie používateľa brasek k tomuto seriálu (3)

Pravidla bestie (2020) (E01) 

Zo začiatku to vyzeralo celkom fajn, príbeh mal svoj charakter, postavy svoje tajomstvá, ale celé sa to niekde počas príbehu stratilo. Zvláštny druh humoru, niektoré lacné digitálne triky a miestami fraška celkovú chuť pokazili. Finále snímku v kláštore je dosť už silná káva v negatívnom ponímaní. ()

Krvavá plavba (2020) (E02) odpad!

Druhá epizóda po stránke príbehu je zaujímavejšia, ale kto vymyslel že prekrížené prsty do kríža (z toho dôvodu je hodnotenie aké je) odstrašia upíra? To naozaj sa dostávame na úroveň pochybnosti o zdravom rozume filmárov. A prepletať rozhovor Draculu a sestry Agáty s príbehom, tiež nie je šťastné riešenie. ()

Temný kompas (2020) (E03) odpad!

Vyvrcholenie malého upírieho bláznovstva ktoré sa zvrhlo na nepochopiteľnú frašku. ()

Súvisiace novinky

Parazit Davida Koeppa našel režiséra

Parazit Davida Koeppa našel režiséra

24.04.2020

David Koepp je nejen filmový scenárista stojící za snímky jako Válka světů, Jurský park, či Mission: Impossible, je totiž zároveň i úspěšným spisovatelem. Jeho nejnovější knížku, v originálním názvu… (viac)

Nový Drákula od režisérky Ničitelky

Nový Drákula od režisérky Ničitelky

12.03.2020

Studia Blumhouse a Universal chystají nového Drákulu. Po nedávné minisérii od Netflixu a BBC a snímku Drákula: Neznámá legenda nebo dřívějších známých adaptacích se tak jedná již o několikáté… (viac)

Reklama

Reklama