Reklama

Reklama

Príbehy zo záhrobia

(seriál)
  • Česko Příběhy ze záhrobí (viac)
Horor / Fantasy / Komédia / Thriller / Poviedkový
USA, (1989–1996), 40 h 57 min (Minutáž: 20–39 min)

Tvorcovia:

Steven Dodd

Réžia:

Walter Hill, Robert Zemeckis, Richard Donner, Howard Deutch (viac)

Hrajú:

John Kassir, William Sadler, Marshall Bell, Larry Drake, Joe Pantoliano, Billy Zane, Richard Thomas, Lela Rochon, Tim Roth, Amanda Plummer, Timothy Dalton (viac)
(ďalšie profesie)

Série(7) / Epizódy(93)

Obsahy(1)

Strážce krypty uvádí příběhy, ve kterých není nouze o černý humor a překvapivé pointy... Seriál se natáčel v letech 1989 - 1996 a vzniklo na 93 epizod. Drtivou většinu z nich produkovala pětice Richard Donner, Joel Silver, David Giler, Walter Hill a Robert Zemeckis. (5150)

Recenzie používateľa Trevor k tomuto seriálu (87)

Príbehy zo záhrobia (1989) 

100 komentár na čsfd k tejto skvelej sérii som si nemohol nechať ujsť. Jedinečná séria s príjemnými spomienkami na detstvo a sympatickým uvádzačom a mnohými dobrými príbehmi. Našli sa pochopiteľne aj slabšie epizódy ale na dobu vzniku to bolo nepochybne veľmi dobré. ()

The Man Who Was Death (1989) (S01E01) 

Potom ako je v štáte zrušený trest smrti pokračuje kat vo výkone svojho povolania na voľnej nohe... ()

And All Through the House (1989) (S01E02) 

Chamtivá žena urobí chybu, keď zavraždí svojho manžela práve v čase keď sa na slobode pohybuje duševne chorý pacient oblečený v mikulášskom odeve... ()

Jenom povrchní věc (1989) (S01E04) 

Prostitútka Sylvia zisťuje že vzhľad nie je to najdôležitejšie v živote... ()

Miláčku, přijď mě rozsekat (1989) (S01E05) 

Peggy dúfa že jej svadobná noc bude dokonalá a bude sa niesť v duchu rodinných tradícií...s problémami ale nakoniec predsa len sa mi podarilo dostať aj k epizódam z prvej série za čo som jednému z českých fanúšikov filmu vďačný. Našťastie ešte stále je tých normálnych viac aj na tejto databáze. ()

Kompletní sbírka (1989) (S01E06) 

65 ročný Jonas je po 47 rokoch strávených v práci poslaný na dôchodok. Nielenže nedokáže odpočívať a nájsť si žiadneho koníčka ale starosti mu robí aj jeho manželka Anita ale najmä jej domáce zvieratá...skôr komédia ako horor, v každom prípade príjemná poviedka. ()

Season 2 (1990) (S02) 

Séria s mnohými vydarenými príbehmi ktorú sa mi podarilo pozrieť celú iba v angličtine a bez titulkov a aj to je dôvod prečo som niektoré z príbehov možno ohodnotil horšie ako by si zaslúžili. Predsa len moje znalosti nie sú tak dokonalé aby som si tieto príbehy a konverzácie v nich užil naplno... ()

Správná předpověď (1990) (S02E01) 

Cathy sa od veštice dozvie že jej život sa zmení potom ako stretne bohatého muža, ktorý je chorý a po jeho smrti zdedí jeho majetok. Keď v reštaurácii uvidí Charlieho, ktorý je obézny myslí si že veštba by mohla byť pravdivá... ()

Výměna (1990) (S02E02) 

Bohatý starý muž podstúpi niekoľko revolučných plastických operácií aby získal podstatne mladšiu ženu do ktorej sa zamiloval...v priebehu epizódy sa spomenie aj naše hlavné mesto Bratislava, v ktorej svoje nelegálne plastické operáciu začal chirurg skúšať. ()

Nezapomenutelná hra (1990) (S02E03) 

Dvojica hazardných hráčov rozohrá hru na život a na smrť...celé to zachránil samotný záver ale musím uznať že väčšinu epizód druhej série pozerám bez dabingu aj titulkov takže niektoré náročnejšie konverzácie v anglickom jazyku mi robia menší problém. ()

'Til Death (1990) (S02E04) 

Majiteľ bane na vzácne kovy Logan vyhľadá pomoc miestnej šamanky ktorú požiada o elixír ktorá by mu pomohol získať si lásku Margareth ktorá ho odmieta. Logan varovanie šamanky aby si dobre rozmyslel dávkovanie neberie vážne... ()

Three's a Crowd (1990) (S02E05) 

Nad blížiacou sa oslavou výročia svadby manželského páru sa vznáša tieň podozrenia z nevery ktorý v manželovej hlave nadobudne nečakane veľké rozmery... ()

The Thing from the Grave (1990) (S02E06) 

Muž sa dozvie že ho jeho priateľka podvádza a tak zabije jej nového priateľa a ju unesie a zadržiava na chate.Láska je však niekedy silnejšia ako smrť...na čsfd máme epizódu z nádherným obsahom od užívateľa zdeny99. Škoda však je jeho obsah popisuje dej 8 epizódy siedmej série tohto seriálu s názvom Report from grave... ()

The Sacrifice (1990) (S02E07) 

Poisťovací agent zavraždí bohatého magnáta aby získal jeho ženu a majetok. Časom ho však začne vydierať muž žijúci v doma naproti... ()

For Cryin' Out Loud (1990) (S02E08) 

Promotér rockového benefičného koncertu chce ukradnúť jeden milión dolárov ktoré sa počas neho vyzbierali na dobročinnú akciu. Čoraz hlasnejšie sa však v ňom ozýva jeho svedomie...jedna hviezdička naviac za Iggyho Popa. ()

Four-Sided Triangle (1990) (S02E09) 

Farmár George sa zamiluje do Mary Jo, dievčaťa ktorá na jeho farme vypomáha s domácimi prácami. Tá sa však zamiluje do strašiaka... ()

The Ventriloquist's Dummy (1990) (S02E10) 

Mladý komik Bill zisťuje že rozhodnutie stať sa bábkarom - bruchomluvcom možno nebolo to najlepšie rozhodnutie... ()

Judy, You're Not Yourself Today (1990) (S02E11) 

Na návštevu k manželskému páru prichádza staršia predavačka kozmetiky ktorej cieľom nie je práve predaj produktov... ()

Fitting Punishment (1990) (S02E12) 

Keď k majiteľovi pohrebného ústavu Ezraovi Thornberrymu príde na výpomoc jeho veľmi dobre vychovaný mladý synovec Bobby strýko sa k nemu rozhodne nespráva priateľsky. Nakoniec sa dozvie, že jeho drsné správanie voči nemu môže mať fatálne následky... ()

Súvisiace novinky

Zemřel herec David Warner

Zemřel herec David Warner

25.07.2022

Nekorunovaný král filmových „záporáků“ a britský džentlmen s neuvěřitelně plodnou kariérou, která čítá na dvě sta třicet filmových a televizních rolí - těmito slovy by se dal představit David Warner,… (viac)

Zemřel zpěvák a herec Meat Loaf

Zemřel zpěvák a herec Meat Loaf

21.01.2022

Svět hudby a filmu přišel o další z velkých talentů. Ve věku 74 let včera v USA zemřel americký zpěvák a filmový herec Marvin Lee Aday, znám především pod svým uměleckým jménem Meat Loaf. Talentovaný… (viac)

Arnold Schwarzenegger naváže spolupráci s Netflixem

Arnold Schwarzenegger naváže spolupráci s Netflixem

20.05.2021

Arnold Schwarzenegger dlouhodobě patřil k hercům, kteří se účinkování v seriálové tvorbě téměř zcela vyhýbali. Časy se však zřejmě mění a nyní bývalý republikánský guvernér Kalifornie chystá svůj… (viac)

Reklama

Reklama