Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Stella Bishopová sa so svojim spolužiakom Skalnickom dostanú do domu ich prísneho profesora egyptológie, aby tam získali otázky, ktoré bude obsahovať koncoročný test. Naivnú, plachú Stellu tam čaká desivé prekvapenie. Vďaka svojej inteligencii sa jej podarí prežiť. Stane sa z nej princezná Nefra. (MM_Ramone)

Recenzie (2)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"Príbehy zo záhrobia" (Tales from the Crypt) je americký televízny projekt, ktorý bol primárne zameraný na horrorových fanúšikov. Stala sa z toho svojim spôsobom kultová záležitosť. V priebehu rokov 1989 až 1996 bolo vyprodukovaných sedem sérií, ktoré dohromady obsahujú deväťdesiat tri samostatných dielov. V poradí deviata epizóda z piatej série nesie názov "Creep Course" (Hrozná skúška). V roku 1993 ju natočil režisér Jeffrey Boam. Príbeh o študentoch, ktorí sa učia nie len pre život, ale i pre smrť. Stella Bishopová so svojim spolužiakom Skalnickom sa dostanú do domu ich prísneho profesora egyptológie, aby tam získali otázky, ktoré bude obsahovať koncoročný test. Naivnú, plachú Stellu tam čaká desivé prekvapenie. Vďaka svojej inteligencii sa jej podarí prežiť. Stane sa z nej princezna Nefra. **** ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Talentovaný ale hlúpy hráč amerického futbalu sa pokúsi spolu so svojou spolužiačkou Stellou Bishopovou v dome profesora histórie získať testy ku koncoročnej skúške. Stella netuší že jeho úmysly sú úplne iné... ()

Reklama

Reklama