Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Manželka oznámi počas večere svojmu mužovi, že sa ho chystá opustiť. Chce ukončiť ich manželstvo. Našla si už nový vzťah. On ju v dôsledku urazenej hrdosti a v návale zlosti zavraždí. Tesne po čine mu na dvere zaklope policajný strážmajster. Podarí sa mu ho oklamať, že sa nič nestalo a že jeho žena odcestovala do Chicaga. Policajt ho však začne prenasledovať. (MM_Ramone)

(viac)

Recenzie (2)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"Príbehy zo záhrobia" (Tales from the Crypt) je americký televízny projekt, ktorý bol primárne zameraný na horrorových fanúšikov. Stala sa z toho svojim spôsobom kultová záležitosť. V priebehu rokov 1989 až 1996 bolo vyprodukovaných sedem sérií, ktoré dohromady obsahujú deväťdesiat tri samostatných dielov. V poradí šiesta epizóda z piatej série nesie názov "Two for the Show" (Hra pre dvoch). V roku 1993 ju natočil režisér Kevin Hooks. Mladá, pekná manželka oznámi počas večere svojmu mužovi, že sa ho chystá opustiť. Chce ukončiť ich manželstvo. Našla si už nový vzťah. V dôsledku urazenej hrdosti a v návale zlosti ju zavraždí. Tesne po čine mu na dvere zaklope policajný strážmajster. Podarí sa mu ho oklamať, že sa nič nestalo a že jeho žena odcestovala do Chicaga. Policajt sa mu však zavesí na päty a začne ho sledovať. *** ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Muž v afekte zavraždí svoju ženu potom ako sa dozvie že od neho odchádza. Chce sa zbaviť jej tela ale na dvere mu zazvoní detektív, ktorý prišiel preveriť hlásenie susedov o hluku ktorý pri hádke spôsobili... ()

Reklama

Reklama