Reklama

Reklama

Príbehy zo záhrobia - Season 5 (1993) (séria)


As Ye Sow (S05E02)

(epizóda)

Obsahy(1)

Starnúci, žiarlivý manžel Leo Burns má vážne podozrenie, že ho jeho mladá, atraktívna, blonďavá žena podvádza. Keďže je finančne dobre zabezpečený, môže si dovoliť zaplatiť drahého súkromného detektíva, ktorý má získať dôkazy, že mu je manželka neverná. Sebavedomý G.G.DeVoe sa s vervou pustí do tohto prípadu. Pána Burnsa presvedčí, že milencom jeho ženy je katolícky kňaz. (MM_Ramone)

(viac)

Recenzie (2)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"Príbehy zo záhrobia" (Tales from the Crypt) je americký televízny projekt, ktorý bol primárne zameraný na horrorových fanúšikov. Stala sa z toho svojim spôsobom kultová záležitosť. V priebehu rokov 1989 až 1996 bolo vyprodukovaných sedem sérií, ktoré dohromady obsahujú deväťdesiat tri samostatných dielov. V poradí druhá epizóda z piatej série nesie názov "As Ye Sow" (Kto druhému jamu kope). V roku 1993 ju zrežíroval herec Kyle MacLachlan. Starnúci, žiarlivý manžel Leo Burns má vážne podozrenie, že ho jeho mladá, atraktívna, blonďavá žena podvádza. Keďže je finančne dobre zabezpečený, môže si dovoliť zaplatiť drahého súkromného detektíva, ktorý má získať dôkazy, že mu je manželka neverná. Sebavedomý G.G.DeVoe sa s vervou pustí do tohto prípadu. Pána Burnsa presvedčí, že milencom jeho ženy je katolícky kňaz. *** ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Bohatý a úspešný podnikateľ v strednom veku Leo Burns má podozrenie, že ho jeho oveľa mladšia manželka Bridget podvádza. Leo si najme súkromného vyšetrovateľa G.G. Devoe, aby zistil totožnosť Bridgetinho milenca... ()

Reklama

Reklama