Reklama

Reklama

Príbehy zo záhrobia - Season 4 (1992) (séria)


Curiosity Killed (S04E14)

(epizóda)

Obsahy(1)

Príbeh o manželskom páre, ktorý spolu prežil štyridsaťpäť rokov. Ich vzťah sa však zmenil na jednu neutíchajúcu hádku. Počas kempovania uprostred hôr opäť vypukne medzi nimi konflikt. Ich priatelia im navrhnú, aby skúsili vypiť elixír mladosti. No ani tento magický nápoj nedokáže vyriešiť ich dlhoročnú manželskú krízu. (MM_Ramone)

Recenzie (2)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"Príbehy zo záhrobia" (Tales from the Crypt) je americký televízny projekt, ktorý bol primárne zameraný na horrorových fanúšikov. Stala sa z toho svojim spôsobom kultová záležitosť. V priebehu rokov 1989 až 1996 bolo vyprodukovaných sedem sérií, ktoré dohromady obsahujú deväťdesiat tri samostatných dielov. Posledná, v poradí štrnásta epizóda zo štvrtej série nesie názov "Curiosity Killed" (Zvedavosť zabíja). V roku 1992 ju natočil režisér Elliot Silverstein. Príbeh o manželskom páre, ktorý spolu prežil štyridsať päť rokov. Ich vzťah sa však zmenil na jednu neutíchajúcu hádku. Počas kempovania uprostred hôr opäť vypukne medzi nimi konflikt. Ich priatelia im navrhnú, aby skúsili vypiť elixír mladosti. No ani tento magický nápoj nedokáže vyriešiť ich dlhoročnú manželskú krízu. *** ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Dva páry sa počas večera rozhodnú vypiť nápoj mladosti ale v jednom z nich dlhú dobu pretrvávajú nezhody, ktoré budú mať v tento večer fatálne následky...na populárnej slovenskej stránke zo seriálmi je táto epizóda nesprávne uvedená ako S01E01. ()

Reklama

Reklama