Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Príbeh o ambicióznej herečke, ktorá čaká na svoju veľkú šancu. Je frustrovaná z toho, že všetky dobre platené úlohy dostáva jej mladšia kolegyňa. Nechce sa však vzdať. Pre získanie lukratívnej zmluvy je ochotná urobiť čokoľvek. Rozhodne sa ísť doslova cez mŕtvoly. Nakoniec naplno odhalí svoju vnútornú krásu. (MM_Ramone)

Recenzie (2)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"Príbehy zo záhrobia" (Tales from the Crypt) je americký televízny projekt, ktorý bol primárne zameraný na horrorových fanúšikov. Stala sa z toho svojim spôsobom kultová záležitosť. V priebehu rokov 1989 až 1996 bolo vyprodukovaných sedem sérií, ktoré dohromady obsahujú deväťdesiat tri samostatných dielov. V poradí piata epizóda zo štvrtej série nesie názov "Beauty Rest" (Vnútorná krása). V roku 1992 ju natočil režisér Stephen Hopkins. Príbeh o ambicióznej herečke, ktorá čaká na svoju veľkú šancu. Je frustrovaná z toho, že všetky dobre platené úlohy dostáva jej mladšia kolegyňa. Nechce sa však vzdať. Pre získanie lukratívnej zmluvy je ochotná urobiť čokoľvek. Rozhodne sa ísť doslova cez mŕtvoly. Až nakoniec naplno odhalí svoju vnútornú krásu. **** ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Život sa s modelkou Helen príliš nemaznal a nakoľko zisťuje že čoraz častejšie sa k dobrým úlohám dostávajú iba mladšie herečky je rozhodná najnovšiu ponuku získať za každú cenu... ()

Reklama

Reklama