Reklama

Reklama

Príbehy zo záhrobia - Season 4 (1992) (séria)


This'll Kill Ya (S04E02)

(epizóda)

Obsahy(1)

Uprostred noci príde na policajnú stanicu mladík, ktorý je presvedčený o tom, že sa stal obeťou zvrhlého pokusu svojich dvoch kolegov. Úmyselne mu pichli smrtiacu experimentálnu látku, ktorú spolu vyvinuli vo vedeckom laboratóriu. Očakáva, že do pár hodín zomrie. (MM_Ramone)

Recenzie (2)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"Príbehy zo záhrobia" (Tales from the Crypt) je americký televízny projekt, ktorý bol primárne zameraný na horrorových fanúšikov. Stala sa z toho svojim spôsobom kultová záležitosť. V priebehu rokov 1989 až 1996 bolo vyprodukovaných sedem sérií, ktoré dohromady obsahujú deväťdesiat tri samostatných dielov. V poradí druhá epizóda zo štvrtej série nesie názov "This´ll Kill Ya" (Toto ťa zabije). V roku 1992 ju natočil režisér Robert Longo. Uprostred noci príde na policajnú stanicu mladík a za nohu tam dotiahne mŕtvolu. Tvrdí, že on sám je už vlastne mŕtvy. Nebohý muž, ktorého doniesol je vraj jeho vrah. Je presvedčený o tom, že sa stal obeťou zvrhlého pokusu svojich dvoch kolegov, ktorí mu úmyselne pichli smrtiacu experimentálnu látku, ktorú spolu vyvynuli vo vedeckom laboratóriu. Očakáva, že do pár hodín zomrie. *** ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Vo výskumnom laboratóriu dvaja kolegovia náhodne vstreknú experimentálnemu vírusu svojmu šéfovi, ktorý ho nakoniec má zabiť pretože naňho neexistuje protilátka pokúsi sa im pomstiť v domnení, že to nebola náhoda... ()

Reklama

Reklama