Reklama

Reklama

Príbehy zo záhrobia - Season 3 (1991) (séria)


Smrtící perla (S03E06)

(epizóda)

Obsahy(1)

Zločinec Red Buckley sa chce zmocniť čiernej perly, ktorá má nesmiernu hodnotu. Nechá sa najať ako pomocník na plantáži, ktorú vlastní pán Duval, majiteľ tejto jedinečnej drahocennosti. Pokúsi sa votrieť do jeho priazne a následne mu ukradnúť perlu. Nečakanej pomoci sa mu dostane od domorodej kňažky voodoo. (MM_Ramone)

Recenzie (3)

Mr.Apache 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

(3.7.1991) Tobe "režíroval jsem Texas Chain Saw Massacre a možná i Poltergeista" Hooper odvedl dobrou práci na další kvalitní epizodě třetí řady. Tomuto dílu by možná ještě více slušel název "Černá perla". A tím nenarážím na hostující Whoopi Goldberg, která tehdy byla na samém vrcholu slávy. Ostatně, po Arnoldu Schwarzeneggerovi to byla teprve druhá velká hvězda, která přímo v Tales absolvovala interview se samotným Crypt Keeperem - tentokrát ve stylu talk show Davida Lettermana. Nutno sice uznat, že Whoopi to v roli voodoo kněžky s mačetou seklo, ale taková Vanity, bývalá zpěvačka Princeovy doprovodné kapely, je přece jen trochu jiná káva. Samozřejmě nelze nezmínit Johna Rhys-Daviese, zde nejen majitele výše zmíněné černé perly, o kterou tu (možná jen zdánlivě) celou dobu kráčí, ale také majitele Vanity, a zvláště pak jisté odporné tropické nemoci. Zatímco Vanity neukáže zdaleka všechny své vnady, z Rhys-Daviese uvidíme dokonce i střeva. Doslova. Jak také jinak - tohle jsou Tales from the Crypt! ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"Príbehy zo záhrobia" (Tales from the Crypt) je americký televízny projekt, ktorý bol primárne zameraný na horrorových fanúšikov. Stala sa z toho svojim spôsobom kultová záležitosť. V priebehu rokov 1989 až 1996 bolo vyprodukovaných sedem sérií, ktoré dohromady obsahujú deväťdesiat tri samostatných dielov. V poradí šiesta epizóda z tretej série nesie názov "Dead Wait" (Smrtiaca perla). V roku 1991 ju natočil režisér Tobe Hooper. Zločinec Red Buckley sa chce zmocniť čiernej perly, ktorá má nesmiernu hodnotu. Nechá sa najať ako pomocník na plantáži, ktorú vlastní pán Duval, majiteľ tejto jedinečnej drahocenosti. Pokúsi sa votrieť do jeho priazne a následne mu ukradnúť perlu. Nečakanej pomoci sa mu dostane od domorodej kňažky voodoo. *** ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Red Buckley pátra po legendárnej čiernej perle, ktorá by sa mala nachádzať na plantáži pána Duvala.Rozhodne sa preto uchádzať o prácu nna jeho plantáži...za Whoopi Goldberg o hviezdičku naviac. ()

Reklama

Reklama