Reklama

Reklama

Epizódy(4)

Obsahy(1)

Po desiatich rokoch strávených v Ríme, sa Mária Guerrová vracia domov, kde sa zamestná ako kapitánka polície. Rím sa rozhodla opustiť najmä kvôli svojim deťom, ktoré potrebujú viac starostlivosti. Mária dúfa, že práca mimo hlavného mesta jej umožní  byť viac so svojou dcérou a synom. Nie je to však jediný dôvod, prečo sa tak rozhodla. Pred desiatimi rokmi jej zomrel  manžel, ktorý slúžil ako súdny zástupca pre mladistvých a Mária má stále pochybnosti o príčine jeho smrti. (RTVS)

(viac)

Recenzie (2)

TonyHawk94 

všetky recenzie používateľa

Nebudem klamať, úplne špatné to nebolo. Keď som videl väčšinu 2. epizódy na STV, tak ma to upútalo tak veľmi, že som si skrátka chcel pozrieť aj ostatné. Vo výsledku sa držím prvej vety - úplne špatné to nebolo, ale som strašne veľmi sklamaný z nevyužitého potenciálu, ktorý to malo - mafia v talianskom meste, veľký korporát a jeho nelegálne využívanie detí na prácu; do toho záhadná (geniálna) hacker-ka, ktorá vedie "vojnu" s cieľom zničiť túto mafiu... Skrátka, skvelo vyložené karty, ale samotné ťahy zbytočné (zdĺhavý vývoj deja), a vo výsledku to ani nie je výhra (chýbala mi poriadna akcia a lepší "showdown"; ten koniec je skoro taký, ako keby ani nebol, resp. je to na pokračovanie - pre takýto koniec filmu som čakal výraznejší happy-ending). Vo finále vyzdvihnem len zaujímavú myšlienku deja, použitie dronu :), a skvelý soundtrack (pre mňa neznámeho) hud. skladateľa. 30% a lavírujem medzi 1* a 2*. ()

kolemjdouc odpad!

všetky recenzie používateľa

nejsem zmlsaná, podívám se i na pilcherovku pokud je dobře natočená...ale toto je tak kýčovité že už to být víc nemůže.Slováci mají vždy dobrý výběr,na první epizodu jsem se těšila.Ale to se nedalo dodívat do konce.Námět asi dobrý ale opět tak mizerná práce herců to se nediví.Zatraktivnit to měly asi scény s bombami...no radši nic ()

Reklama

Galéria (54)

Reklama

Reklama