Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tlačová konferencia sa vďaka Majke premenila na totálnu exhibíciu. Jej neuveriteľné schopnosti zrejme navždy zmenia všetky fyzikálne zákony. Karol a ostatní sa však musia mať na pozore, pretože o Majku sa nezaujímajú iba vedci. Tajomný cudzinec je až príliš zvedavý na to, aby všetkým bolo na prvý pohľad jasné, že Majka je zaujímavý objekt aj pre iné účely, ako tie vedecké. Možnosť zneužitia jej schopností je stále reálnejšia, ale teraz majú deti oveľa viac starostí. Majka má problémy a ich prvoradou úlohou je spojiť sa s materskou planétou... (RTVS)

(viac)

Recenzie (2)

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Deje sa konečne to, čo sa malo začať diať už od nejakej druhej-tretej epizódy. O Majku sa začínajú zaujímať zahraničné inštitúcie, alebo ako nazvať bandu, ktorá po nej inkognito v prestrojení pôjde. Na záver nás čaká vylepšovanie medzihviezdneho raketového korábu, avšak potom si jeden chlapec z posádky spomenie, že musí ísť kúpiť mlieko do samošky. To sú tie neuveriteľné momenty, pre ktoré sa podobné veci pozerajú aj dnes. ()

topi80 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Nevím, jaký vesmírný duch osvítil Majku na ploše pro přistání meziplanetárních těles a jaká proběhla výměna informací, každopádně odteď se její chování ztotožňuje s dětskými obyvateli naší planety. ()

Reklama

Reklama