Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zdá sa, že čím ďalej tým viac je jasnejšie, že také tajomstvo - ako Majka - sa nedá dlho udržať. Skôr, či neskôr sa dospelí dozvedia celú pravdu a v tej chvíli už môže byť neskoro nielen pre všetky ich plány, ale aj pre Majku. Navyše, ľudia sa musia konečne dozvedieť, že na tomto svete nie sme sami. Lenže s vyjdením pravdy na povrch sa chlapci s dospelými púšťajú do nebezpečnej hry. Takýto vážny krok si vyžaduje vážnu debatu. Je čas začať myslieť takticky... (RTVS)

(viac)

Recenzie (2)

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Majka aj chlapci to už vzdali a lieta sa vzduchom ostošesť, našťastie dôchodcovia z toho infarkt nedostali. Ale vrátnik mal namále. Súdruh riaditeľ ale prenesie jednu múdru vetu, ktorá automaticky musela napadnúť každého hneď po prvej epizóde. Prečo si príchod mimozemšťana na Zem dokopy nikto nevšimol? Vysielanie v telke z predchádzajúcej epizódy sa zatiaľ nerieši a asi ani nebude. ()

topi80 odpad!

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

POZOR, VELKÝ SPOJLER. Děti řekly o Majce vrátnému v hotelu, ten o ní řekl v neskutečně trapném dialogu řediteli hotelu. Ten ji ubytoval v jednom z pokojů jako delegaci. Nyní víte vše a můžete díl klidně přeskočit. ()

Reklama

Reklama