Reklama

Reklama

Epizódy(7)

Obsahy(1)

Desaťročná Katka cestuje z Bratislavy na prázdniny. Ide na dedinu ku svojej tete, ktorá ju ale nečaká, pretože ju náhle museli odviezť do nemocnice. Čo teraz? Domov sa vrátiť nemôže, pretože mamička odišla za oteckom do zahraničia. Katky sa ujíma suseda Juríčková, no jej deti ju prijímajú ako nevítaného hosťa. Nakoniec sa nasťahuje k ďalšiemu príbuznému, k ujovi Jožovi a okamžite plánuje, ako mu dá jeho staromládeneckú domácnosť do poriadku... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (29)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Desať ročná Kata z Bratislavy trávi letné prázdniny na vidieku. Tam sa stretáva s bandou miestnych mladistvých buranov a pretože je náramne všetečná, uvedomelá a sebavedomá tak všade a vždy rozdáva rozumy. "Leto s Katkou" je starý zabudnutý televízny seriál pre deti a mládež, ktorý bol natočený v roku 1975 v socialistickom Československu a je to na ňom poriadne poznať. Svojho času to malo svoje čaro, ale v dnešnej dobe je to len archaické, naivné a úplne zbytočné dielo. ** ()

vojo 

všetky recenzie používateľa

Vždy som sa v detstve tešil na tento seriál a keď ho dávajú niekedy v repríze stále ho môžem. Nevadí mi premúdrelá Katka, mám rád ufrflaného uja Jožka, Vieročku či dvojicu lenivých mechanikov. Podľa mňa naozaj vydarená záležitosť pre deti aké sa už netočia. Celkom som prekvapený z nízkeho hodnotenia tohoto seriálového skvostu a môjho osobného "kulťáku". ()

Reklama

Snorlax 

všetky recenzie používateľa

Výborně udělaný seriál pro celou rodinu, příjemný, pohodový, vtipný a dobře zahraný. Z československých seriálů pro děti zřejmě nejlepší. Výborná je nejen představitelka hlavní role, ale i všichni ostatní dětští herci. Škoda, že Jiří Vala musel být nadabován do slovenštiny. Stejný osud však stihl všechny ostatní české herce, kteří si zde zahráli. Kostelkovi předabování dokonce prospělo. ()

Astaroth12 

všetky recenzie používateľa

Nebudem sa tu rozpisovať o tom , že tento seriál bol môj obľúbený, keď som bol dieťa. Veru nie, ani si ho nepamätám, prišiel som k nemu celkom náhodou kvôli doporučeniu. Ale hned si ma získal svojou milou, bezpochyby zaručenou vtipnosťou, kde sa vobec nesnažil o zábavnosť, ale príbeh to zariadil za neho. A aj herci a asi najviac Peter Debnár to tam neskutočne bavili a naozaj veľakrát som sa zasmial. Môže to byt pre niekoho povrchné, ale u mna prevláda spokojnosť nad faktom, že táto séria má čo ponúknuť a u mna to zabralo na sto percent. ()

haffen 

všetky recenzie používateľa

Ak celý ten seriál zhrniem. Dievča príde na dedinu, lebo rodičia odcestovali. Stará mama je v nemocnici, tak sa jej ujme jeden ufrflaný chlap. Ona mu pomôže, ale popri tom niečo dovrže. Vyhodí ju z domu a ide k nejakým deťom bývať. Udobria sa, niečo dovrže, vyhodí ju. Udobria sa, niečo dovrže, vyhodí ju... a sme na konci seriálu. Vo svojej dobe to muselo byť fajn, ale dnes ohromná zbytočnosť. 2 1/2*. ()

Galéria (54)

Zaujímavosti (1)

  • Režisér nechcel, aby mala Katka Zatovičová (Katka) rozpustené vlasy. Preto ich maskér nahrievacou kulmou upravoval tak dlho, až zostali spálené a zničené. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama