Reklama

Reklama

Krok za krokom

(seriál)
Komédia / Rodinný / Romantický
USA, (1991–1998), 58 h 40 min (Minutáž: 22 min)

Kamera:

Tony Askins

Hrajú:

Patrick Duffy, Suzanne Somers, Sasha Mitchell, Bronson Pinchot, Staci Keanan, Angela Watson, Christopher Castile, Brandon Call, Josh Byrne, Christine Lakin (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Série(7) / Epizódy(160)

Seriálový hit Krok za krokom si získal priazeň miliónov divákov na celom svete. Rozvedený podnikateľ Frank (Patrick Duffy) sa jedného dňa zamiluje do atraktívnej, taktiež rozvedenej Carol (Suzanne Somers). Ich zoznámenie sa nakoniec skončí svadbou. Frank sa nasťahuje ku Carol a privedie so sebou svoje tri deti - T.J.-a, Aliciu a Brandona. Tri deti z predchádzajúceho manželstva má aj Carol. Dana, Karen a Mark nie sú príliš nadšení, že dostali nových súrodencov. Nadšenie však nie je ani na druhej strane. Konflikty na seba nedajú dlho čakať. Carol a Frank dúfajú, že je to iba otázka času a trpezlivosti, kedy sa ich deti naučia spoločne nažívať. Zatiaľ si na seba všetci zvykajú a zbližujú sa „krok za krokom“. (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (847)

InJo 

všetky recenzie používateľa

Velice konvenční, schématický a neskrývaně výchovný sitcom, jenž mi v dětství přirostl k srdci a v podstatě mi to vydrželo až do dospělosti. Celá ta rodinka je totiž velmi sympatická a většina dílů dostatečně vtipná. Ta závěrečná "prozření" a dojemná usmíření to sice skoro vždy trochu potopí, ale jinak je to vlastně ideální oddechovka. 70 - 80 % ()

Defaultovna 

všetky recenzie používateľa

Haters gonna hate, ale ja som si to ako 25ročná celé pozrela znovu (nezamestnanosť neprospieva mojim voľnočasovým aktivitám) a nevedela som presne určiť, čo ma serie viac. Ako áno, je to sitcom, a ešte k tomu rodinný, čiže nad nejakou za vlasy pritiahnutou absurditkou typu "Codyho trafí trikrát za epizódu blesk a podobne" treba prižmúriť oči. Ale po pár dieloch som sa pristihla pri tom, že v situácii, kedy boli rozhádané dve strany, sa mi vždy videlo, že v práve je tá druhá. Ako napríklad, keď hysterická matka v štvrtej sérii otehotnela a urážala sa, že jej šesť ratolestí, rozmiestnených do klietok po troch, reagovalo pohoršene. No a potom také tie nezrovnalosti, ktoré uškodili celému seriálu z hľadiska akej-takej dôveryhodnosti - medzi piatou a šiestou sériou Lily zostarla z 0 na roky 4 (kdesi to tam bolo spomenuté), ale takému JT-mu ostalo stále nekonečných 19, a ešte mal aj tú drzosť si priviesť do izby frajerku. V 19-tich. Lol. Okej. Dosť bolo nadávania, zopár hlášok mi v pamäti ostalo, najmä z prvých sérii, a tie si asi z toho celého aj vezmem. Inak len podpriemerná pseudozábava pripomínajúca detstvo v 90's. ()

Reklama

sidzej 

všetky recenzie používateľa

Najobľúbenejší komediálny seriál môjho detstva s vynikajúcim českým dabingom. Toto je pre mňa seriálová klasika. Cody a Dejna rulez a narozdiel od ostatných mne to moralizovanie nielen že nevadilo, ale práve naopak robilo ten seriál výnimočnejším a hodnotnejším v porovnaní s konkurenciou. Forever in my heart. Hodnotenie je za prvých 5 sérii, výletom do Disneyworldu a odchodom Kouďáka sa to malo radšej skončiť. P.S: Helena Friedrichová vie dobre dabovať ale do spevu by sa púšťať radšej nemala :-) ()

Sarkastic 

všetky recenzie používateľa

Tento seriál patří spolu s ALFem k jedinným 2 "rodinným" seriálům z americké produkce, na které se můžu podívat kdykkoliv a pobavím se u nich maximálně. Na začátek bych zmínil 2 slabší body tohoto seriálu (abych byl taky kritický ;-)), a to moralizování, které je skoro na konci každého dílu + menší úpadek po odchodu Sashy Mitchella alias Codyho Lamberta (ani Bronson Pinchot jako Jean-Luc, Jason Marsden jako Rich Halke ani Jeff Juday jako Blesk ho prostě nedokázali nahradit). Ale jinak nelze nic vytknout. Frank Lambert, Carol Fosterová Lambertová, J.T. Lambert, Dana Fosterová, Karen Fosterová, Mark Foster, Brendan Foster, Lilly Lambertová a Cody Lambert byla naprosto super rodina a musíte si je zamilovat. Poslední jmenovanný byl samozřejmě můj oblíbenec a jeho vtípky a skoro dětská naivita mě naprosto odrovnávaly (nemluvě o jeho kultovním smíchu). Pokud dokážete přejít to moralizování, tak vřele doporučuju. ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Jeden zo sitcomov na ktorých som vyrastal. Videl som to komplet a možno aj niekoľkokrát. Najviac ma bavila 2-5 séria. To bolo zlaté obdobie. Kouďák bol proste frajer. Ten Francúz Jean Luc, ktorý ho nahradil bol proste katastrofálne nevtipná postava. Pritom Bronson Pinchot dokázal byť v iných seriáloch vtipný. Našťastie hlavné postavy sa vydarili. Jak rodičia. Pohodový Frank a sexica Carol, tak aj deti. Lenivec J.T. (Brandon Call mi chýba a škoda, že to po seriály nadobro zabalil), šprt Mark, budúca kráska Al alebo panovačná Dana. Nezaujala ma len hlúpa Karen a nevýrazný Brendan u ktorého mi nevadilo, že sa v poslednej sérii bez jedinej zmienky vyparil. Z neskorších postáv ma ešte bavil Rich Halke a kráska Samantha Milano s ktorou chodil J.T.. Vtipy v seriály boli jednoduchšie, ale fungovali. Jediné, čo ma sralo už od začiatku bola tá snaha neústále morálne poučovať, aby to hneď zhodili nejakým vtipom vďaka čomu to poúčanie pôsobilo, že tam je nasilu. Dnes by som už nevydržal sledovať ani jeden diel, ale za dávnych čias to bol príjemný sitcom a CZ dabing sa vydaril. 6/10. ()

Galéria (926)

Zaujímavosti (188)

  • V jedné epizodě luští Frank (Patrick Duffy) křížovku, ve které nemůže přijít na jméno města v Texasu na 6 písmen. Jedná se o narážku na seriál Dallas (od r. 1978), kde Patrick Duffy ztvárnil Bobbyho Ewinga. (Kulmon)

Súvisiace novinky

Zemřel herec a komik Fred Willard

Zemřel herec a komik Fred Willard

16.05.2020

Ve věku 86 let zemřel legendární herec a komik Fred Willard, hvězda filmů režiséra Christophera Guesta Vichřice nebo Nejlepší show. Smrt oznámila manželka Guesta Jamie Lee Curtis. Willarda diváci… (viac)

Reklama

Reklama