Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zatiaľ čo si všetci užívajú návštevu zábavného parku Walta Disneyho, Flash sa snaží navštíviť všetky atrakcie. Karen je až príliš dychtivá, čo sa týka súťaže v speve. JT a Rich sa snažia urovnať svoje spory. (TV Markíza)

Recenzie (7)

majo25 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Podobné ako v I. diel. Disneyho atrakcie, seriál a kvalitný humor je až niekde vzadu. Z návštevy Disneylandu a toho množstva atrakcií by som bol ako decko určite nadšený, dnes za tým vidím iba to, koľko veľa by ma stál z mojich ťažko zarobených peňazí. ()

Sany33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Príbeh: Karen sa snaží preraziť ako speváčka ale potrebuje podporu rodiny. J.T. minie všetky úspory na dve krásky a Ritchi mu to neodpustí. Blesk pokoruje rekord parku proameriským spôsobom. Prevedenie: Význam celého seriálu išiel do kytek na úkor propagácie americkej mentality a zábavného parku. Humor skoro žiadny a morálne výstupky boli na hrane znesiteľnosti. 37% ()

Grogan 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Stejně nudné jako předcházející díl. A ta zápletka se zlomením rekordu je tu ještě trapnější než minule - srdečný Američan se na rekord vykašle, aby potěšil malého kluka, jenže se objeví klička, která mu umožní i přesto rekordu dosáhnout. A všichni jsou pak tak happy, že Američané jsou zase v něčem první... ()

Reklama

Reklama