Reklama

Reklama

Za Codym príde otec, aby mu dal darček. Darčekom je to, že by Cody pracoval s otcom ako jeho námestník. Táto práca však Codyho nebaví, ale je pre neho ťažké to otcovi povedať. Carol zase dohodne Karen a Dane rande, ktoré dopadne katastrofálne. (TV Markíza)

Recenzie (4)

Loki_Six 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"Hope it's a battery for my watch. You know, it's been ten fifty-eight since last August. Ten fifty-eight? Oh, man, my dad said he's gonna be here at eleven o'clock. I better start cleaning my van." ()

Reklama

Sany33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Príbeh: Prichádza na návštevu Codyho tatko aj s prekvapením, že urobí s Codyho námestníka svojej firmy. Tomu sa táto práca príliš nepozdáva. Carol dohaduje Dane a Karen rande na slepo s dosť zaujímavými týpkami. Prevedenie: Tú dvojicu retardov museli teda hľadať dlho. Ale najviac ma prekvapilo, že ma vôbec nechytil Codyho príbeh. Ten kontrast s vyššou vrstvou vôbec nebol pre mňa zaujímavý. 79% ()

Zaujímavosti (3)

  • V epizodě se objeví postavy, které vypadají a chovají se přesně jako hlavní postavy z animovaného seriálu Beavis a Butt-Head (od r. 1993). (Harper66)
  • Na konci dílu si zahrál sám sebe John Stamos, známý jako Jess ze seriálu Plný dům (od r. 1987), o kterém se také zmínil. (Stocki)

Reklama

Reklama