Reklama

Reklama

Karen niekto ukradne denník, a Cody tak získa námet na detektívku. Príbeh sa tak uberá do roku 1940, kedy Cody je detektívom a Karen sa stane speváčkou Čiči mňau, ktorej niekto ukradol denník. (TV Markíza)

Recenzie (7)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

V priebehu rokov 1991 až 1998 bol natočený americký, televízny, rodinný sitkom "Krok za krokom" (Step by Step). Bolo vyprodukovaných sedem sérií obsahujúcich stošesťdesiat častí. Dvadsiata prvá epizóda z tretej série sa volá "Záhada strateného denníka" (The Case of the Missing Diary). Výnimočný, netradičný, špeciálny diel, ktorý je zaodetý v háve starých, klasických, amerických, detektívnych filmov. Cody Lambert sa ocitne v úlohe detektíva Sama Spuda, ktorý sa snaží vypátrať páchateľa, čo ukradol denník krásnej speváčke Čiči Mňau. Je to príjemné, zábavné spestrenie tohto seriálu. ***** ()

Sany33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Príbeh: Karen niekto ukradol denník a to je perfektný námet pre Codyho na jeho detektívku zo 40. - tych rokov. Presunieme sa teda do tohoto príbehu a našich hrdinov necháme žiť ich život. Prevedenie: Príjemné odľahčenie stereotypu, ktorý už pomaly vznikal z rodinnej atmosféry. Codyho super hlášky a meno "Čiči Mňau" mi odpálilo dekel. 95% ()

Loki_Six 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

I'm working on a '40s style mystery for my creative writing course. "I woke up one morning and found that my socks were horribly mismatched." Yeah, I love the idea, but I don't think I've got enough for a novel yet. ()

Reklama

Reklama