Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Carol sa s Danou, Karen a Markom vracia z nedeľnej omše s novinkou. Na obed k nim príde nový pastor so ženou a synom. Codyho práve navštívili motorkári, potetovaní drsniaci Mäsiar a Smrťák. Keď pastor dorazí, je Frank prekvapený. Je to sympaťák, má rád futbal a motorky, jednu dokonca vlastní. Ďalšiu nedeľu sa vypraví do kostola aj Frank s deťmi, Cody aj motorkári. Počas bohoslužby sa JT vyparí a na pôde kostola sleduje futbal s pastorovým synom. Frank chlapca odhalí a pripojí sa k nim. Potom sa ale prepadne podlaha a Frank sa zrúti do stredu kostola. (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (5)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

V priebehu rokov 1991 až 1998 bol natočený americký, televízny, rodinný sitkom "Krok za krokom" (Step by Step). Bolo vyprodukovaných sedem sérií obsahujúcich stošesťdesiat častí. Tretia epizóda z tretej série sa volá "Nedeľné ráno" (Never on Sunday). Carol pozve miestneho duchovného na návštevu ku nim domov na garden párty. Frank a jeho deti sú z toho trocha nesvoji, ale potom si začnú celkom rozumieť. Frank dokonca súhlasí s tým, že budú pravideľne chodiť na nedeľné bohoslužby. Codyho Lamberta navštívia drsní členovia motorkárskeho gangu. **** ()

Sany33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Príbeh: Fostrovic polovica rodiny navštevuje kostol. Carol pozve reverenda na grilovačku a tak sa prejaví aj vo Fankovi duch osvietenia. Túžba po futbalovom zápase je ale silnejšia ako liturgia. Prevedenie: Póza pohodového farára, ktorý si vie aj urobiť srandu je super. Kontrast medzi Frankom a Kostolom je veľmi vtipný a celkovo táto časť ma veľmi pobavila. 94% ()

topi80 odpad!

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Správný výchovný seriál nám přece musí ukázat faráře, co kouká na fotbal a je celkem fajn. Načež tedy všichni začneme chodit do kostela a poslouchat, jak nám preláti říkají, co máme dělat. ()

Reklama

Reklama