Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dana robí prijímačky na vysokú školu, ale Cody dosiahne lepší výsledok, a to aj pri opakovanom teste. Deti si bez dovolenia berú Frankovo oblečenie, ten proti tomu bojuje inštaláciou alarmu do svojej šatníkovej skrine. (TV Markíza)

Recenzie (5)

Sany33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Príbeh: Dana sa pripravuje na prímačky na vysokú školu. Jej sebavedomie nabúra Kodi, ktorý sa tiež hlási na rovnakú školu a dokonca zvládol test lepšie ako ambiciózna Dana. Prevedenie: Jedna z najlepších častí aké som zatiaľ videl. Humor je veľmi dobre časovaný a konflikt medzi Danou a Kodim je asi najlepší v celom seriáli. Do toho je to aj celkom poučné a chytí to za srdiečko. 99% ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

V priebehu rokov 1991 až 1998 bol natočený americký, televízny, rodinný sitkom "Krok za krokom" (Step by Step). Bolo vyprodukovaných sedem sérií obsahujúcich stošesťdesiat častí. Úvodná, v poradí prvá epizóda z druhej série sa volá "Prijímacia skúška" (S.A.T. Blues). Ambiciózna a sebavedomá Dana Fosterová dosiahne v prijímacom teste na vysokú nižšie hodnotenie ako svojrázny Cody Lambert. Je z to rozhorčená, nevie to pochopiť, nedokáže sa s tým zmieriť. Po opakovanej skúške však musí priznať, že neprávom Codyho podceňovala a vyvyšovala sa nad neho. ***** ()

Galéria (37)

Zaujímavosti (1)

  • V epizodě je zmíněn toskánský astronom, filosof a fyzik Galileo Galilei. (Zix.)

Reklama

Reklama