Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Carol je znechutená neporiadkom u Franka v kancelárii, a tak sa rozhodne všetko mu zorganizovať. Všetky papiere prepíše do počítača a Frank ich vyhodí. Ale pretože zabudli dáta uložiť, musia s Frankom hľadať papiere v kontajneri. JT a Cody si čítajú brakovú literatúru o UFO a Dana sa rozhodne vystreliť si z nich. Jej plán ale dopadne trochu inak... (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (4)

zdeny99 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Carol uklidila Frankovi jeho zaneřáděnou kancelář, přepsala mu ji do počítače, jenže data neuložila. JT a Cody nám vysvětlí, že ufoni fakt existují. Protože kdo jiný by dokázal vymyslel takové tajuplně krásné věci jako je Bermudský trojúhelník, Stonehage nebo silonky. Navíc Susanne Sommers je v tom jejím oranžovém kostýmku fakt rajcovní čubka. [137. hodnocení, 2. komentář, 87%] ()

Sany33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Príbeh: Carol sa nemôže viac pozerať na Frankovo vedenie účtovníctva a tak sa mu rozhodne pomôcť. Spoliehať sa na výpočtovú techniku sa ale nezdá ako dobrý nápad. Deti zatiaľ číhajú na UFO. Prevedenie: Jeden z menej vtipných dielov a k tomu všetkému premisa s UFOm, nič moc. 60% ()

Reklama

Zaujímavosti (1)

Reklama

Reklama