Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Carolino staré auto sa už rozpadá, a tak pre Franka a deti nie je problém presvedčiť ju ku kúpe nového vozidla. Na Frankovo prekvapenie sa Carol podarí zjednať výraznú zľavu. Penny si našla priateľa, nechutného patológa Norberta, a sú pozvaní k Lambertovcom na večeru. JT si bez dovolenia požičia Carolino auto, aby urobil dojem na svoju dievčinu. Frank si to všimne a auto odvezie do garáže, aby si JT myslel, že bolo ukradnuté, a musel vyjsť s pravdou von. (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (5)

Sany33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Príbeh: Carol si musí zadovážiť nové auto. K tomu všetkému sa Penny rozhodla predstaviť nového priateľa. Prevedenie: Mravné ponaučenie JTho, Norbiho postava z pohrebného ústavu a Frankove vypenenie sú ťažnými lanami tohto dielu. Ale na plný počet to stačí lebo nenudí aj poučí. 95% ()

bubun 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Třešničkou na dortu tohoto dílu budiž Norbi. "Mým nejsympatičtějším orgánem jsou játra. Jsou ohromně šťavnatý a dokážou bezvadně klouzat ze schodů" Nebo "Máme teď každoročně výprodej rakví, aby se uvolnilo místo na nové vzory. Už jsi, Franku, přemýšlel, v čem strávíš věčnost?" ()

Reklama

zdeny99 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Carol si koupí nové auto. To si půjčí JT na rande, jenže to se ztratí u McDonalda. Parádně na to zareaguje Kouďák: Cože, on se ztratil McDonald´s? Navíc Susanne Sommers je v těch jejích tyrkysových minišatech fakt rajcovní čubka. [141. hodnocení, 3. komentář, 91%] ()

Galéria (35)

Reklama

Reklama