Reklama

Reklama

Odwróceni. Ojcowie i córki

(seriál)
Poľsko, 2019, 5 h 38 min (Minutáž: 40–44 min)

Hrajú:

Robert Więckiewicz, Artur Żmijewski, Joanna Balas, Eliza Rycembel, Tomasz Schuchardt, Bartosz Bielenia, Janusz Chabior, Anna Dereszowska (viac)
(ďalšie profesie)

Epizódy(8)

Obsahy(1)

Uplynulo niekoľko rokov a Blacha (Robert Wieckiewicz) so Sikorom (Artur Zmijewski) už dávno so sebou nemajú kontakt. Bývalý gangster sa dal na spisovateľskú dráhu, vyšlo mu niekoľko úspešných bestsellerov o mafii, začal podnikať a dal si život do poriadku. Jeho dcéra Kasia (Eliza Rycembel) ukončila úspešne právo. Sikora je na dôchodku a v jeho stopách pokračuje teraz dcéra Lidka (Joanna Balasz).  Svoje si odsedeli i gangsteri pruszkowského gangu, ktorí sú už na slobode. Avšak séria brutálnych vrážd, ktoré vyšetruje práve Sikorova dcéra Lidka a ktoré majú zrejme prepojenie na minulosť Sikoru a Blachu spôsobí, že sa obaja opäť po rokoch musia stretnúť a spojiť spolu sily, aby prežili. Popritom sa zdá, že dcéry oboch hlavných hrdinov trpia za hriechy svojich otcov. (sochoking)

(viac)

Recenzie (1)

sochoking 

všetky recenzie používateľa

Vynikajúce pokračovanie seriálu Odwróceni  z 2007 roku o polišovi a mafiánovi, ktorí sa musia spolu spojiť, aby zostali nažive. Záverečné rozuzlenie bolo absolútne neočakávané! Keby sa chcel Jan Holoubek pustiť ešte tak do trojky, nepovedal by som veru nič. ()

Galéria (114)

Zaujímavosti (1)

  • Natáčalo sa vo Varšave a okolí a v regióne Suwałki (Augustów, Stańczyki). Obdobie natáčania trvalo od 29. augusta do 6. decembra 2018. (Arsenal83)

Reklama

Reklama