Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Keď dvaja športoví potápači objavia šesť ľudských mŕtvol, ako sa zviazané povrazom voľne vznášajú nad morským dnom pri pobreží Miami, šéf tímu CSI Horatio Caine si myslí, že ide o prípad moderného pirátstva – zločinci prepadli loď, posádku vyvraždili, zviazali a hodili cez palubu. Dôkazy hovoria, že niektorým z obetí sa podarilo utiecť na záchrannom člne. Pomocou moderných technológií GPS a radarov kriminalisti skutočne onedlho objavia stroskotancov, dvoch mužov, ktorým sa masaker podarilo prežiť, ale v ich výpovediach čosi nesedí. Jeden zo zachránených mužov, Adam Kalmenson, tvrdí, že jeho kamarát na úteku zahynul. Mladý Chip Manning mal skočiť cez palubu hlavičku do mora, kde ho smrteľne napadol žralok. Nájdené stopy však nepotvrdili jeho výpoveď. Čo sa v skutočnosti prihodilo na otvorenom mori? (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (1)

Galéria (13)

Zaujímavosti (3)

  • (V originálnom znení) Delko (Adam Rodriguez) a technička sú v laboratóriu a kontrolujú štítok z auta. Technička povie Delkovi, že jedna z číslic na štítku je písmeno F. Písmená nie sú číslice. Iba čísla sú číslice. (Pat.Ko)
  • Dvaja zo zločincov v epizóde boli identifikovaní podľa zranení oka, ku ktorým došlo tak, že sa pozreli na výbuch zo zbrane RPG, z ktorej vystrelili. RPG-7 je však navrhnutý tak, aby bol bez spätného rázu; je nepravdepodobné, že by aj neskúsený používateľ utrpel vážne zranenia, aké sú zobrazené na Darrylovi Morganovi. (Pat.Ko)
  • Pri hľadaní informácií o predajnom štítku vozidla, ktorého číslo VIN bolo vypálené na okno výbuchom RPG, Eric Delko (Adam Rodriguez) spomína, že čísla VIN majú na sebe 16 znakov, čo je nesprávne. Od roku 1981 všetky vozidlá predávané v Spojených štátoch a Kanade musia povinne mať VIN čísla so 17 znakmi – nie viac, nie menej. Pred rokom 1981 mohli výrobcovia voľne použiť toľko znakov, koľko uznali za vhodné. Číslo 1 značí, že auto bolo vyrobené v USA, a F označuje značku auta Ford, čo znamená, že bolo to správne. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama