Reklama

Reklama

Mission: Impossible Odplata - Prvá časť

  • Česko Mission: Impossible Odplata - První část (viac)
Trailer 5

Obsahy(1)

Tentoraz sa Ethan Hunt a tím Impossible Mission Force vydávajú po stopách nebezpečnej zbrane, ktorá má potenciál zničiť celé ľudstvo, aby ju zaistili skôr, ako sa dostane do rúk šialenca. Počas svojho náročného a nebezpečného pátrania sa však musí neustále obzerať cez plece, pretože z jeho dávnej minulosti sa vynára až príliš živý prízrak. Gabriel (Esai Morales) poznal Ethana ešte v čase, keď nebol elitným agentom, a pozná každú jeho slabinu. Ethan, pre ktorého bolo zdravie a bezpečnosť jeho blízkych a členov tímu vždy viac,  ako úspešne splnená misia, bude tentoraz možno musieť prehodnotiť svoje priority. (CinemArt SK)

(viac)

Zaujímavosti (34)

Doctor Strange v mnohovesmíre šialenstva (2022)

Súvisiace novinky

Nominace na Ceny Akademie zveřejněny

Nominace na Ceny Akademie zveřejněny

23.01.2024

V úterý 23. ledna 2024 byl v Samuel Goldwyn Theater v Beverly Hills z úst herců Jacka Quaida a Zazie Beetz oznámen kompletní výčet nominací pro nadcházející 96. ročník předávání cen americké Akademie… (viac)

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

31.12.2023

Blíží se konec roku, a tak opět nastal čas na bilancování toho, které filmy a seriály z letošní produkce se umístily nejlépe v ČSFD žebříčku, jehož podoba není ovlivněna ničím jiným než celkovým… (viac)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

30.12.2023

Rok 2023 se uchýlil ke svému konci a přišel tedy čas, abychom vám stejně jako v předešlých letech opět představili výroční topky tří filmů a případně taky tří seriálů podle některých z… (viac)

Krásné svátky a PF 2024

Krásné svátky a PF 2024

24.12.2023

Nebýt přesunu druhé Duny na jaro 2024, byl by uplynulý filmový rok výjimečný. I přesto ale byl skvělý, plný filmových překvapení. Tím největším byl “selfmade fenomén” sociálních sítí Barbenheimer,… (viac)

Reklama

Reklama