Reklama

Reklama

Vega$

(seriál)
  • USA Vegas
USA, (1978–1981), 63 h 15 min (Minutáž: 55 min)

Tvorcovia:

Michael Mann

Hrajú:

Robert Urich, Bart Braverman, Phyllis Davis, Greg Morris, Naomi Stevens, Tony Curtis, Judy Landers, Louise Sorel, Clive Revill, Joe E. Tata, Joe Penny (viac)
(ďalšie profesie)

Série(3) / Epizódy(69)

Recenzie (3)

Real Tom Hardy 

všetky recenzie používateľa

Scenárista Robert Lewin si zobral pod svoje krídla mladého Michaela Manna. Naučil ho ako štrukturovať príbeh a ako písať televízne seriály. Z tohto menšieho rýchlokurzu vzišli štyri epizódy Starsky and Hutch a pilotný diel Vega$. Ako už bolo spomenuté, je to čistý Magnum P.I. Vyváža sa po slnečnom Meste hriechov na žltej 'Vette a červenom Forde Thunderbird v štýlových outfitoch a rieši zločiny za sprievodu otravnej detektívnej hudby. Vegas sa celý, ako už názov napovedá, odohráva v Las Vegas. Z prostredia sa mohlo slušne ťažiť, no miestami som mal pocit, že to zvládal lepšie dokonca ešte aj o desať rokov starší Flareup. --- A i keď je tu jasný predpoklad na eventuálne zlepšenie a aj napriek tomu, že Mann je tvorcom celého seriálu, zostávam radšej len pri pilotnej epizóde, ktorú napísal. ()

Visáč 

všetky recenzie používateľa

Robert Urich tu hrá súkromné očko, niečo na štýl Magnuma (tiež jazdí na nablýskanej káre a točia sa okolo neho samé roštenky) a robí reklamu hazardu vo Vegas. Devízou sú dynamické naháňačky áut a keďže Urich je prakticky neustále v kolotoči gamblerov, pasákov a striptérok, dá sa na to pozerať. ()

danecek24

všetky recenzie používateľa

Zlatý Glóbus - nominace (3) - 37. ročník (za rok) 1979 - Nejlepší herec v seriálu (drama) - Robert Ulrich, 38. ročník 1980 - Nejlepší seriál (drama), Nejlepší herec v seriálu (drama) - Robert Ulrich ()

Reklama

Reklama