Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V epizóde vystúpia ako hostia členovia skupiny Black Sabbath - Ozzy Osbourne, Tony Iommi, Geezer Butler. Sadistický sériový vrah inšpirovaný Danteho "Božskou komédiou" poľuje na pracovníkov lasvegaskej kriminálky a ich rodinných príslušníkov. Unesie nielen Ellie Brassovú, odcudzenú dcéru kapitána Jima Brassa, ktorá sa živí prostitúciou, ale aj kriminalistku Morgan Brodyovú, dcéru šerifa a bývalého riaditeľa CSI Conrada Ecklieho, ktorá sa chcela dostať do vrahovej blízkosti v prestrojení za prostitútku, aby získala proti nemu dôkazy... Tím CSI vyšetruje vraždy troch bývalých prostitútok a pasáka, ktorých telá vrah nainštaloval do rôznych polôh, symbolizujúcich deväť kruhov pekla a ľudské neresti - smilstvo, obžerstvo, chamtivosť, hnev. Stopy vedú do Spolku padlých anjelov, cirkvi pre hriešnikov, ktorí chcú zanechať svoju hriešnu minulosť, aby začali nový počestný život. Medzi nimi bola aj Ellie Brassová, odcudzená dcéra kapitána Brassa, ktorá sa dala na zlé chodníčky. Brat Larson ponúka prostitútky bohatým a vysokopostaveným klientom, pričom najlepším zákazníkom je Anonym. Kriminalistka Morgan Brodyová sa rozhodne dostať k zloduchovi čo najbližšie. Navrhne, že bude robiť volavku a keď si Anonym objedná ďalšie dievča, v prestrojení pôjde za ním ako jeho tovar. Morgan sa dostane do sídla boháča Olivera Tatea, ktorý je posadnutý bolesťou a peklom. Na ceste domov Morgan unesú. Nancy, bývalá manželka kapitána Brassa, ktorá práve pricestovala do Vegas, dostane v hoteli odkaz smrti. (TV JOJ)

(viac)

Galéria (13)

Zaujímavosti (2)

  • Díl začíná vystoupením legendární metalové kapely Black Sabbath, která hraje skladbu „End of the Beginning“ z jejich devatenáctého řadového alba „13“. Jedná se o první představení této skladby vůbec a z tohoto vystoupení nechala kapela natočit také videoklip. (rublik05)
  • Ve scéně, kdy Dr. Robbins (Robert David Hall) s Davidem ponořují mrtvolu do lázně s roztokem, hraje skladba „God is Dead?“ od legendární metalové kapely Black Sabbath. (rublik05)

Reklama

Reklama