Reklama

Reklama

V.I.P. - Agentúra Vallery Ironsovej

(seriál)
USA / Nemecko, (1998–2002), 64 h 19 min (Minutáž: 42–45 min)

Tvorcovia:

J.F. Lawton

Hudba:

Frankie Blue

Hrajú:

Pamela Anderson, Molly Culver, Shaun Baker, Natalie Raitano, Leah Lail, Angelle Brooks, Dustin Nguyen, Ed Quinn, Suzanne Whang, Michael Bailey Smith (viac)
(ďalšie profesie)

Série(4) / Epizódy(88)

Obsahy(1)

Atraktívna Vallery Irons (Pamela Anderson) sníva o živote v bohatstve, ale pracuje iba ako predavačka hotdogov. Jedného dňa ju pozve na rande filmová hviezda, ktorú sa pokúsi niekto zabiť a práve Vallery zachráni celebrite život. Jej život sa začína radikálne meniť, keď jej skupina profesionálnych bodyguardov navrhne, aby sa stala šéfkou bezpečnostnej agentúry. Má ísť len o reklamný ťah na prilákanie klientov a Vallery sa nemá nikdy dostať do akcie, ale situácia sa vyvinie tak, že jej osobný vklad do fungovania bezpečnostnej agentúry je oveľa väčší ako len prepožičanie mena. (pravo)

(viac)

Recenzie (154)

Mr.Floyd

všetky recenzie používateľa

Jedinou vecou, ktorá spôsobuje, že sa na tento seriál bude pozerať dostatočný počet ľudí je Pamela Anderson a iné "herečky", ktoré akurát zliezli z predvádzacieho móla (alebo z režiséra :). Dej primitívny, akčné scény prinajlempšom komické.....no čo vám budem hovoriť, každý vie ako vyzerá klasický americký akčno-detektívny seriál. ()

Z0oMb3E odpad!

všetky recenzie používateľa

Úžasnééé... Osobne by ma zaujímalo, koľko krát si pri filmovaní Pamela zlomila nechet a na ako dlho sa potom muselo prestať točiť. Čo to bolo za šialenca angažovať takú pipku? Pamelina rola v Baywatchi bola ako ušitá pre ňu, ale len keď bežala. Ako Pamela niečo povie dve hviezdy s hodnotenia idú dole, ak sa pohne ďalšie dve. ()

Reklama

Smartynko 

všetky recenzie používateľa

Bolo nebolo, mal som 10 rokov a rád som sa pozrel na obrovské prsia Pamely Anderson, nablískaných Jaguárov a obrovské výbuchy. Ako som tu niekde čítal: "Trhnite si! Všetci sme to pozerali a každému je úplne jasné, že nie pre tú dokonalú prepracovanosť deja". Nikto to nemôže brať vážne. Vlastne je to paródia na všetky detektívne seriály minulosti, súčasnosti aj budúcnosti. ()

Merggie 

všetky recenzie používateľa

Ženy sú v tomto antiseriáli jedinou položkou, na ktorú sa dá dívať. Všetko ostatné je nulové a zbytočné. Tvorcovia mali miesto natáčania seriálu usporiadať večierok spojený s módnou prehliadkou agentúry Vallery Ironsovej. Ten by sa možno vydaril. Starí známi by si poklebetili a nemuseli by sa strápňovať na obrazovkách. Resumé: Dá sa to pozerať, ale treba prestať myslieť. ()

Mara12 odpad!

všetky recenzie používateľa

Pamela Anderson v jednom z nejhloupějších seriálů, které jsem měla to potěšení vidět. Skupina rádoby herců, vyznačující se pohlednými obličeji a těly tak vypracovanými, že začínáte mít dojem, že v Americe to s tou obezitou nebude zase tak horký, toporně odříkává text, který scénárista nejen, že sepsal zadarmo, ale musel někomu vážně hodně zaplatit, aby to dostal ven. Občas se sice objeví slušná akční scéna, kterou ovšem téměř okamžitě zazdí Pamela nebo jeden z jejich kumpánů totálně smysl postrádající hláškou. ()

Galéria (45)

Reklama

Reklama