Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tony, který se právě rozešel s Carmelou, projevuje zájem o doktorku Melfiovou. Carmela je nicméně nucena požádat Tonyho o pomoc, když do jejich domu vnikne medvěd. Poté, co je Carmine stižen mrtvicí, Johnny Sack hledá možnost jak povýšit. Zatímco nově propuštění vězni se přizpůsobují životu na svobodě, Janice se přizpůsobuje manželskému životu s Bobbym. Christopher a Paulie se pohádají kvůli placení večeře. (HBO Europe)

(viac)

Recenzie (3)

Yoss 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tony to skúša na Melfiovú, a dostane odpoveď, ktorá sa dala očakávať. To, samozrejme, alfasamec nezvládne a nezvládne sa. Inak diel s medveďom, pre ktorého sa cíti Carmela so synom. Ale v USA kvôli medveďom neprijímajú ústavné zákony. 😄🤦 ()

Reklama

Arkanoid 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Herecké posily ako Steve Buscemi a Robert Loggia zaručene potešia. Tony Sirico pri rozprávaní survival príhody o Rusovi stále geniálny. Nedostávame sa len k spomenutiu vyliatia si nervov, ale priamo k ďalšej variácii tejto situácie s obľúbenou dvojicou protagonistov. Scéna je násilná a človek by sa nemal smiať, no čierny humor robí svoje. Opäť sa dostávame do rôznych komických, tragických a dramatických situácií s nezrelými mužmi za hranou zákona a kvalita je poznať. ()

Galéria (8)

Reklama

Reklama