Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mezi Ralphiem a Johnnym Sacem to začíná vřít, když na veřejnost proniknou Ralphieho hrubé poznámky o Johnnyho ženě. Tony musí vymyslet plán, jak na Johnnyho udeřit, zatímco ten vytáhne na Ralphieho smlouvu. Carmela se zastaví ve Furiově novém domě a zjišťuje, že muž ji stále víc přitahuje. (HBO Europe)

Recenzie (3)

Loki_Six 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"That's enough of you and your stupid fucking remarks! Go back to Miami and play volleyball, or whatever the fuck it is you do down there, while we clean up your fucking mess! Maybe, even keep your ass alive." ()

Arkanoid 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Dozvieme sa viac o Johnovi a jeho pomsta vďaka citlivosti na urážku nepozná hraníc. Ralphieho problém naberá ostrejšie kontúry. Hľadá sa zradca, pričom sa konšpiruje. Konečne sa na Meadow dá pozrieť a prekvapí jej rozhovor s Tonym, ktorý sa dá označiť pre nich za neobvyklý. Sit-down kvôli problému vyzerá kvôli nasvieteniu scény ako z kvalitného westernu a aj obsahovo ide o dôležitú a najmä zábavnú scénu. Rovnako pobaví aj návšteva starých dôchodcov zabijakov, ktorí sa veru ešte necítia za zenitom. Na záver poteší tanec u Furia s výrazným sexuálnym nábojom, podporený aj skvelou hudbou. Scény sú vrstvené na seba ako kult za kultom. „Let me buy you drink.“ ()

Reklama

Yoss 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"Problém s váhou" sa napokon vyriešil. A Johnny Sack mal z pekla šťastie, že to tak dopadlo. Inak tá partička hrdlorezov, ktorá ho mala zlikvidovať, nemala chybu. Prišli mi skôr tak, že ušli z nejakého blázinca plného divných kreatúr. 🤯 ()

Galéria (9)

Reklama

Reklama