Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Meadow se střetne s rodiči, protože chce vypadnout ze školy a cestovat po Evropě. Tony ji pošle k psychologovi, ale tím situaci jen zhorší. Paulie nastoupí do vězení a Christopher se stane kápem jeho skupiny. Jenže, jak se zdá, nemá pro šéfovaní zrovna vlohy. Snaha Danielle přimět Adrianu k tajné spolupráci selže. Federálové proto Adrianě začnou vyhrožovat, že pokud nebude spolupracovat, vyjde najevo její závislost na drogách. (HBO Europe)

(viac)

Recenzie (3)

Yoss 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Meadow je v tejto časti neuveriteľne protivná a do tej Európy by sa mala asi naozaj upratať. Adriana La Cerva si narobí poriadne problémy,  keďže sa stretávala s agentkou FBI. Dostane ponuku,  ktorá by sa v jej situácii nemala odmietať. ()

Arkanoid 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Nevera, inštinkty, najdémonickejšie zdvihnutie topánky za šnúrky vôbec. Projekt Christopher sa dostal pre dvoch jeho na sebe nezávislých hýbateľoch do ďalšej fázy a sľubuje ešte pritvrdiť. Mučenie Tonyho v 28. minúte vzdáva hold Gandolfiniho minimalistickému herectvu pred očakávaným impulzívnym výbuchom. V tomto nezaostávajú ani Christopher a Patsy, a ich konflikt je počas celej epizódy krásne vystupňovaný. Meadow je tu zobrazená najotravnejšie za seriál doteraz, ako najrozmananejší spratek. Rozhodne sa oplatí pozrieť, epizóda totižto obsahuje aj efektný návod na manipuláciu hlúpej a nedostatočne silnej priateľky, ak ju chcete presvedčiť o svojej nevine. ()

Galéria (19)

Reklama

Reklama