Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Rozrušená Glorie vyhrožuje svému milenci, že prozradí jejich poměr Tonyho rodině. Jackie čeká na avízo od Ralphieho a rozhodne se, že provede odvážnou loupež, aby ukázal, co v něm je. Jeho plány však pokazí prolitá krev. A Carmela se náhle začne zajímat o nemovitosti. (HBO Europe)

Recenzie (2)

Arkanoid 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Záver scén nasledovaný čiernou sekundou obrazu sa snaží asi o väčší presah, takpovediac románový vývoj príbehu, no aj bez toho tu máme kvalitné osobné drámy postáv bez nutnosti ich takto zvýrazňovať. A ak už čierna obrazovka po scéne alebo slede scén, na začiatku tohto sledu by mohol byť uvedený názov kapitoly, ako celku spolu súvisiacich obrazov, ktoré treba čiernou ukončiť. Amour Fou alebo všetko pohlcujúca láska rozpráva práve o takomto vzťahu, ktorý má svoje vysoké vrcholy plné fyzického aj psychického šťastia, ako aj hlboké pády hádok milencov tak, ako by boli najväčšími nepriateľmi. Takýto vzťah je najlepší na zobrazenie dynamiky správania a celej škály výrazov hercov a výborne sa k tomu hodia postavy Tonyho a Glorie. Inak je to opäť kultúrna sonda, ktorá dáva do pozornosti Rubensa, kalmárový šalát alebo Basic Instict a medzitým hovorí trebárs aj o túžbe po moci, sklamaní, pocite viny a rozklade manželstva. V poslednej tretine čaká diváka podobná situácia ako v minulej sérii, no vzhľadom na účastníkov a situáciu okolo sa to vyvinie inak a dočkáme sa konfliktu medzi Tonym a Christopherom, ktorý ich hereckí predstavitelia doviedli svojimi emóciami do maxima. ()

Loki_Six 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"All right, spit it out. Whenever I bring her up, you get this weird puss, and then you ask me, "does she seem happy?" like maybe she's not. Or, "does she remind you of somebody?" with that weird puss on, like you don't like it. "Our mo fo" or whatever the fuck you call our relationship!" ()

Reklama

Galéria (16)

Reklama

Reklama