Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ralphie opět reaguje násilnicky, zatímco Meadow a Noah pokročí ve svém přátelství. Romantika však netrvá dlouho, protože dívčina spolubydlící začne dělat problémy. (HBO Europe)

Recenzie (5)

Yoss 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Ralphie v seriáli veľmi dobre nahradil Richieho. Rovnako neznesiteľní hajzli,  ktorí nemajú žiadne výčitky svedomia. Dejová linka so spolubývajúcou Meadow a jej frajerom? Neviem, obe postavy mi strašne liezli na nervy. A ukázal sa tu aj Sil, jeho temná stránka priekopníka s ľudským mäsom v Bada Bing. Po tomto som ho mal fakt radšej v seriáli Lillehammer. 🤔😊 ()

0verseer 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"I have come to reclaim Rome... for my people!" "I don't get it. What do you mean?" "Fuckin' Gladiator, ya fuck!" "Oooh, the movie! I didn't see it." "You're an asshole then." Epizódka zamerianá na vzťahy Ralphieho (ktorý si mimochodom zaistil titul najväčšieho zmrda v seriáli) s jeho "láskou", a taktiež Meadow, ktorá ešte možno nakoniec dá otcovi za pravdu... ()

Arkanoid 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Meadowin vzťah pôsobí ľahko a hravo so správnym mladíckym cítením. Joe Pantoliano a jeho Ralph with bad tendencies zasa narobí bordel a zábavu citovaním Gladiátora. The Sopranos so všetkým, čo k tomu patrí. ()

Galéria (3)

Reklama

Reklama