Reklama

Reklama

Sopranovci - Série 3

(séria)
USA, 2001, 12 h 4 min (Minutáž: 46–60 min)

Tvorcovia:

David Chase

Hrajú:

James Shanklin, James Gandolfini, Lorraine Bracco, Edie Falco, Michael Imperioli, Dominic Chianese, Steven Van Zandt, Tony Sirico, Robert Iler (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Epizódy(13)

Recenzie (7)

Arkanoid 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Séria pokračuje v nastavenej latke kvality z predošlých epizód a pridáva nové postavy, ktoré spolu so starými zamotávajú dej. Stretneme sa s Joeom Pantolianom v roli sebavedomého, impulzívneho, ale rešpektujúceho Ralpha Ciffareta, ktorý chce o priečku vyššie v zločineckom rebríčku a vedie s Tonym spory. Meadow si prechádza vzťahmi, napr. s Jackiem Aprilem, ktorý tu dostane viac priestoru ako v predošlej sérii. Mladý muž hľadajúci si svoje miesto by rád pokračoval v otcových šľapajach, a napriek v zásade dobrému charakteru si svojimi neuváženými rozhodnutiami v osobnom sfére a nepremyslene realizovanými ambíciami komplikuje život. Viac priestoru dostane aj Gigi, a objaví sa postava Patsyho Parisiho. Dočkáme sa aj femme fatale u Tonyho a ich búrlivého vzťahu, najviac pozornosti sa mu dostane v Amour Fou. Chistopher-Paulie survival je asi navtipnejšia epizóda The Sopranos vôbec. Carmela si redefinuje svoje manželstvo a rozhodne sa podrobiť určitým zásadám. Anthony Jr. sa v určitých veciach začne podobať na otca riešia sa aj jeho problémy. Dr. Melfi si prejde najstrašnejšou udalosťou doteraz a začne byť k Tonymu otvorenejšia. Interpretácia jej snu je rovnako zaujímavá. Vzťah Uncle Juniora so svojou starou známou sa v tjeto sérii asi nemal kam posunúť, tak ho tvorcovia rovno vynechali. The Sopranos nemôžem popísať bez náznakov spoilerov. Ďalšia séria plná ich obvyklých aj neobvyklých príhod s výrazným psychologickým dopadom sa uzatvára rozhodnejšími postavami, čo dospeli k vážnejším záverom. ()

Reklama

Hanys_ 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Trojka už je na plnou palbu. Pořád taková ta pomalá devadesátková telenovela, ale zatraceně návyková, skvěle napsaná, zahraná i natočená. Nové postavy super. Ralph v dabingu od Trávníčka je prostě úplně jak Vincent Vega, Jackie tady má skvělou dějovou linku a do počtu tady nejsou ani Tonyho děti. Je to prostě balzám, pustit si v té dnešní rychlé přeseriálované době tenhle pomalý mafiánský klenot. Nejlepší díl - samozřejmě ten v lesích. Jak od Coenů. 9.5/10 ()

Loki_Six 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"You know why we're here, if you have any or reservations now is the time to say so, no one will think less of you this family comes before anything else EVERYTHING before your wife and your children and your mother and your father it's a thing of honor and God forbid you get sick and something happens to you and you can't earn we'll take care of you because that's part of it." ()

Galéria (186)

Zaujímavosti (1)

  • U scény se školním bazénem se objeví tehdy patnáctiletá Lady Gaga. Jako jedna ze tří holek, které přihlížejí závodům v nočním plavání. Je to ta jediná blondýna v záběru. (don corleone)

Reklama

Reklama