Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když Tony zavede ve své organizaci nový pořádek, Christopher a Pussy se rozzlobí. Christopher se snaží setřást stres v kurzu pro spisovatele, zatímco Pussy je na FBI čím dál sdílnější. Tony ukáže svému novému muži jménem Furio jak na to a pošle ho dělat výběrčího. Melfiová to nakonec nevydrží a nabídne Tonymu, aby se k ní jako pacient vrátil. (HBO Europe)

(viac)

Recenzie (4)

Yoss 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Jeden z najlepších dielov série. Nasratý Tony, ktorý by svoju sestru najradšej zakopal na zadnom dvore, neistý herec Chris, výborný záporácky záporák Richie Aprile či dočasný Tonyho psychiater Hash. Ale Tonyho psychatrička je len jedna, Dr. Melfi. ()

Reklama

Arkanoid 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Art of War je skutočne kvalitná kniha. V epizóde sa rozoberá aj herectvo a čo mu dodáva tú pravú iskru. Nový člen skupiny sa musí predviesť a postará sa o kvalitnú akčnú scénu. Samozrejme, aj psychika starých známych je v bode programu a na jej posilnenie sa 2 postavy rozhodnú pre terapiu, ktorej dajú nový rozmer. Opäť kvalitný mix násilných, popkultúrnych, dramatických, aj myseľ povznášajúcich scén a vtipných hlášok. ()

Galéria (4)

Reklama

Reklama