Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sedmé se vybaví dávná vzpomínka, ve které figurují Borgové a havran. Dojde to až tak daleko, že se v ní probudí Borg a začne útočit na členy posádky Voyageru. Podaří se jí ukrást raketoplán a vyrazí na místo ze vzpomínek. Cestu jí komplikuje posádka Voyageru a rasa, která ji nechce pustit přes její území... (Varan)

Recenzie (7)

Loki_Six 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"The feathers are black. Wingspan approximately one half meter. The eyes are yellow, and it has a powerful triangular beak. When it looks at me... I am paralyzed. I cannot move. It seems to know me, but I don't understand how that's possible. It's merely a bird, an inferior form of life, but the sight of it fills me with fear." Sounds like she's describing a member of the... Corvidae family, like a crow or... or a raven. ()

noriaki 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Odvážně se vydáváme tam, kde už před námi byli úplně všichni, díl 6. Sedmá pokračuje se začleňováním do posádky, jenže minulost se nedá jen tak ignorovat. Pro rozvoj postavy je to stěžejní epizoda, přesto mi bylo líto, že se nezaměřila na šikanózní cestu přes území B'omarů. ()

sirien 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

ty emzáci s americko-fotbalovejma helmama... a ten kulečníkovej space fight... ach jo :D V podstatě 2* pre-origin story pro 7/9 - solidní 2*, ale na 3 to nemá - popravdě to vlastně ani neřekne nic zajimavýho o 7/9 nebo o Borzích. ()

Galéria (2)

Reklama

Reklama