Reklama

Reklama

Star Trek: Nová generácia - Série 4

(séria)
USA, (1990–1991), 19 h 43 min (Minutáž: 45–46 min)

Tvorcovia:

Gene Roddenberry

Hrajú:

Patrick Stewart, Jonathan Frakes, LeVar Burton, Michael Dorn, Gates McFadden, Marina Sirtis, Brent Spiner, Wil Wheaton, Whoopi Goldberg, Colm Meaney (viac)
(ďalšie profesie)

Epizódy(26)

Recenzie (5)

majo25 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Štvrtá séria je o máličko slabšia ako skvelá tretia séria. Obsahuje veľa skvelých epizód, ale aj veľa nadpriemerných a dokonca jednu iba priemernú (Amorek). Nemá žiadny nosný príbeh, ku ktorému by sa nejako vracala, ale na konci poteší prítomnosťou Leonarda Nimoa alias Spocka. 5*-vých epizód je mnoho, najlepšie z nich sú To najlepšie z oboch svetov (2), Spomeň si na mňa, Prvý kontakt, Poľný súd a Oko mysle. ()

Reklama

sirien 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

...nevydrželo. Snaží se to držet a povšechně je s04 skutečně tak dobrá, jako s03 (stejný počet 5 a 4* dílů, ale s03 měla víc těch 5*), ale bohužel má v průběhu asi tři zakopnutí na dva až tři díly každé, kdy kvalita padne na hubu. Pocitově silné 3*, ale na víc to nemá. ()

Galéria (165)

Zaujímavosti (9)

  • Toto je jediná epizóda, v ktorej hral Alexandra Rozhenka (Worfovho syna) Jon Steuer. Režisér Jonathan Frakes sa o Steuerovi vyjadril, že „bol priveľmi plachý, nebol bojovník. To bol pravdepodobne dôvod, prečo bol preobsadený.“ V ďalších epizódach hral Alexandra Brian Bonsall. (koba)

Reklama

Reklama