Reklama

Reklama

MacGyver - Season 1 (1985) (séria)


Plamene pekelné (S01E08)

(epizóda)

Obsahy(1)

MacGyver prilieta za priateľmi Billom a Laurou, ktorí sa pokúšajú vyťažiť ropu. To sa po Macovom príchode aj podarí, ale gejzír, žiaľ, vzápätí exploduje a horí. Je na MacGyverovi, aby oheň uhasil. Mac sa pokúsi vyrobiť dynamit, aby s jeho pomocou plamene uhasil. MacGyver a Bill sa vydajú autom do blízkej opustenej bane, kde je dosť výbušnín. Po dlhej a rozbitej ceste výbušninu privezú a Mac hneď začne vyrábať kryt, ktorým sa bude chrániť, až bude dopravovať dynamit do ohňa. To sa MacGyverovi napokon aj podarí, ale podarí sa mu uhasiť aj oheň? (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (6)

lukano 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tady si autoři trochu vypůjčili námět z filmu Mzda strachu, ale jinak dobrý. Co mě na tomhle dílu překvapuje, nebo zaráží je, že ač vlastně v dobrém úmyslu, MacGyver vlastním přičiněním nechtěně zapálí ropný vrt a způsobí tím velký požár, který potom musí horko těžko uhasit, při tom riskuje svůj život. ()

KOOHA 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Koukat na tyhle epizody po letech a člověk si myslí, že je to žumpa a přitom jsem to hltal všemi deseti před skoro třiceti lety, když jsem na to koukal poprvé, tenkrát na Nově. Tenkrát to byla bomba. V dnešním uspěchaném světě je to trošičku utopické a hloupé, ale vždy to pro mne bude reminiscence se na to koukat, mám tenhle seriál rád ()

Galéria (4)

Reklama

Reklama