Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Spisovateľ Frank Collins (Reno Wilson) sa popri písaní novej  knihy musí postarať ešte aj o svojho starnúceho svokra Eduarda Hernandeza (Danny Trejo), ktorého za tým účelom presťahoval do vlastného domu. Aby si uľahčil prácu a zarobil nejaké peniaze bokom, napadne mu nasťahovať do susedstva ďalších seniorov, aby robili svokrovi spoločnosť a nebolo mu smutno. Jednoducho si v dome zriadi denné stredisko sociálnych služieb pre dôchodcov! Nebude to však vôbec jednoduché a s novými obyvateľmi domu prichádzajú nové prekážky a komplikácie. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (15)

dalziel 

všetky recenzie používateľa

Machette s Alzheimrom berie na Su Ellen. 😜 Veľa známych no starých tvári po hromade. Skôr úsmevná pohodovka ako komédia. Stále som na niečo čakal no žiadna divočina neprišla. Objednávanie v reštaurácii bolo však suprové ako aj útok na dom dôchodcov  v štýle Dannyho dvanástky. To som sa vážne nasmial. ()

ARI50 

všetky recenzie používateľa

Velká snaha o zajímavou komedii, ale přitom to bylo bez doteky zábavy, humor žádný a herci nepřesvědčily o svoji kvalitě. Předvídatelné a hodně. ()

Reklama

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Bez Treja by to nebolo ono, ale ten to vytiahol aspoň na priemer, čo som bol prekvapený, keďže som o jeho komediálnych vlohách netušil. Dá sa to pozrieť, ale málokto sa k filmu vráti, nie je ničím výnimočný. Taká klasika pre naše televízie, pre nenáročných divákov. ()

borec999 

všetky recenzie používateľa

Neškodná a naozaj priam až rodinná komédia s Trejom v hlavnej úlohe. Nie je to nič čo musíte vidieť, ale aspoň tu má na rozdiel od posledných filmov Trejo dostatočný priestor a prekvapivo mu umiernená, civilná a mierne komediálna úloha celkom sadla Príbeh tuctový a asi po 15 minútach budete vedieť ako to celé skončí. Čo sa týka humoru tiež nečakajte žiadne výbuchy smiechu ale skôr iba pár úškrnov. Nenáročná oddychovka... 50% ()

Galéria (12)

Reklama

Reklama