Reklama

Reklama

Hry s ohňom

  • Česko Hrátky s ohněm (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Keď dôsledný a puntičkársky náčelník Jake Carson (John Cena) dorazí so svojím elitným tímom skúsených hasičov Markom (Keegan-Michael Key), Rodrigom (John Leguizamo) a Axeom (Tyler Mane) na miesto nešťastia, aby zachránili troch súrodencov Willa (Christian Convery), Brynn (Brianna Hildebrandová) a Zoey (Finley Rose Slaterová) z pazúrov ničivého požiaru, rýchlo si uvedomia, že žiaden výcvik ich nemohol pripraviť na najnáročnejšiu prácu zo všetkých, ktoré doteraz vykonávali – a tou je opatrovanie detí. Kým sa im nepodarí vypátrať rodičov malých nezbedníkov, sami sa ocitnú v ohrození. Deti sú ako nespútaný živel a zakrátko im obrátia hore nohami nielen životy a zamestnanie, ale aj celú hasičskú zbrojnicu. Skúsení hasiči sa na vlastnej koži presvedčia, že aj deti sú - tak ako oheň - divoké a nepredvídateľné. (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (46)

blazma 

všetky recenzie používateľa

Pořád se nemůžu zbavit pocitu, že John Cena zkrátka nepatří do komedií. I přesto že ho to baví a nejspíš bude i zábavnej v reálu. Ta jeho postava a celkový obličej prostě křičí se mnou sranda nebude. Nejspíš i proto mám z takových filmu trošku zvláštní pocity. Ostatní herci jsou výborní a ta komedie funguje, jenže pořád se nemůžu zbavit toho pocitu že John Cena který ještě má hrát v komedii někoho kdo nemá skoro ani špetku humoru a má být neustále vážný, tak je to hrůůůza. ()

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Klasický príbeh v podpriemernom predvedení a to jak na strane hereckej tak aj režisérskej. Je jasné, že tvorcovia filmu nemali nejaké zvláštne ciele, ale to ešte neznamená, že ten výsledok by nemohol byť na trošku vyššej úrovni. Keď už úroveň – tak z tohto hľadiska zábavné scény mnohokrát nemajú dostatočnú úroveň. Osobné hodnotenie: 59% (*) ()

Reklama

sedm.1 

všetky recenzie používateľa

Upřímně, já čekal neuvěřitelně teatrální a nesnesitelnou titěrnost, které jsem dal šanci jen a pouze kvůli tomu, že v tom hraje John Cena, u kterého mě ale zároveň jen tak mimochodem neskutečně vytáčí výběr jeho rolí, kdy místo toho, aby to se svou muskulaturou a ksichtem řezal v akčních vypalovačkách hlava nehlava, tak se naopak povětšinou zúčastňuje podobných rodinných komedií, kde se akorát ztrapňuje. Každopádně, já jsem ale ve výsledku nakonec s tímto filmem docela spokojený, a to i přesto, že jde skutečně dle očekávání o teatrální, naivní a afektovanou podívanou, plnou rozječených parchantů a přihlouple se chovajících dospělých, jenže její zpracování je prostě zábavné, svižné a přes všechno výše zmíněné i velmi příjemně snesitelné. Úroveň vtipných scén tedy odpovídá věku dětskám, pro které je tento snímek určen primárně, tudíž zhruba tak 8-12 let, ale že dokázali častokrát pobavit i mě, popřít nemohu, většina postav pak působí sympaticky a neotravně, což se rovná v tomto typu filmu také skoro až zázraku, a dokonce zde s přimhouřením obou očí chvílemi fungují i emoce, a když vezmu v potaz, že mě nedokázal nasrat ani happyendově megakýčovitý, přeslazený závěr, tak to je už co říct. Já tak zkrátka musím Playing with Fire docela pochválit a i přes svou šílenou infantilnost se jedná o film, který dokáže skutečně převážně pobavit, a to klidně i celou rodinu. ()

iXtr3m3 

všetky recenzie používateľa

Príliš to zhadzujete. Ste boli slepí, že to produkoval Nickelodeon? Boha, to ako keby som pozeral dokument od National Geographic a nadával, že to nie je tak uletené ako Jackass. Alebo lepšie prirovnanie, ako keby som vedel, že idem pozerať seriál od CW alebo SyFy a potom nadávam, že to nie je ako na HBO alebo Netflixe, či Amazone. Fakt sú dnes niektorí ľudia blbí ako tága. Podobne ako pri aktuálnom Bloodshote. Ale to odbočujem. Objektívne by to bolo na tri hviezdy, ale za tie fórky perfektného dua Cena - Key, dvíham o hviezdu hore. Toto nebola klasická bláznivá komédia pre teen, alebo pre intelektuálov, toto bol rodinný film pre rodiny a nie pre osamotených jedincov, honibrkov, homoklady, mileniálov, gendermanov, LGBTQXYZWU fanúšikov a iné indivíduá. Ja som sa bavil. Ako vravím, objektívne tri hviezdy, kvôli ústrednej dvojke o hviezdu viac. A pre hnidopichov rada do budúcnosti, najprv si pozrite, od koho to je film, potom sa rozhodujte a až potom kydajte svoje komenty. ()

Heywood 

všetky recenzie používateľa

V kategorii dětských filmů je to rozhodně nadprůměrná komedie, u které mátě pocit, že děti to bavilo a herce ještě více. A o to v tomhle filmu šlo, o drama, napětí, tajný útěk a nakonec šťastný závěr, protože děti musí mít šťastné konce a jim byl film určen. A pár dobrých sekvencí pro dospělé se taky našlo (tažená sekera jako z The Shining byl fórek excelentní o jakoby maršálu Malinovském ani nemluvě a tohle tvůrci z našich Pelíšků nejspíše vůbec neznají). ()

Galéria (83)

Zaujímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo od 4. února do 29. března 2019 ve Vancouveru v Kanadě. (ČSFD)
  • Počas záverečných titulkov nasledujú nevydarené scény. (figis20)

Reklama

Reklama