Reklama

Reklama

Epizódy(10)

Obsahy(1)

Osm let po událostech první řady seriálu je Vic McQueen odhodlanější než kdy dříve a za každou cenu chce zabít Charlieho Manxe. Charlie, poté co pohlédl do očí vlastní smrtelnosti, zoufale kuje pomstu, aby nadobro zničil Vica. Tentokrát se zaměřil na osobu, která je Vicovi nejdražší, na jeho osmiletého syna Wayna. V zápase o Waynovu duši se Vic a Charlie vzájemně střetávají nesmírně prudce. Oba jsou nuceni uvědomit si chyby, kterých se dopustili v minulosti, jinak se jim Waynova budoucnost vymkne z rukou. (AMC Czech)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (6)

ER 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

I druhá řada si uchovala větší část dobrých atributů z první řady. Ale tentokrát se projevil jeden problém. Přerod hlavní postavy z 18 ti leté divky na matku, která bojuje o záchranu svého dítěte. Přitom vztahové vazby mezi postavami jsou výborně vykresleny a postava p.Binga a Manxe je dokonalá. Pár nedostatků se najde, hlavně v "akčních" scénách, ale celkově je úroveň pořád solidní. ()

Reklama

dudel3333 

všetky recenzie používateľa

po dobrej a zaujimavej prvej serii,prichadza 2 ktora je znaška vsetkych klišoidnych pribehovych zapletiek....a po dopozerani sa nedivim ze niesu peniaze na dalsiu .Ludia chcu hype a nie to co videli uz sto krat ()

silentname 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

2. Séria Nos4a2" bola podľa mňa zaujímavejšia než prvá. Okrem toho veľmi dobre ukázalo, prečo je pre mňa seriál lepšie spracovaný než kniha. Z toho čo si pamätám, tak kniha bola viac smerovaná na príbeh. Seriál sa naopak viac venuje postavám. A v tejto sérii sú tie postavy veľmi dobré. Sú zaujímavé, mal som chuť ich sledovať a vizuálne to tiež malo čo ponúknuť. Okrem toho skvelý výber hercov. Ashleigh Cummings je presvedčivá, Jahkara Smith je vynikajúca a rovnako sú na tom aj ďalší. Ólafur Darri Ólafsson, Jonathan Langdon, Paul Schneider, mladý Jason David alebo aj Mattea Conforti. Všetci sú veľmi dobrí. No kráľom je tu stále Zachary Qunito v role Charlieho Manxa. Je vidno v každej epizóde, že si túto rolu vysoko užíva a dáva do nej absolútne maximum. Kedykoľvek sa objavil, tak som videl nebezpečenstvo, ktoré predstavoval. A svoju rolu dal skvele. Myslím si, že možno nemuseli tvorcovia na konci naznačovať novú sériu, ale na druhú stranu možno môžu trošku viac ukázať svet, v ktorom sa tento príbeh nachádza a možno spoznáme nové postavy, ktoré majú svoje tajné schopnosti. Nebránil by som sa vidieť našich hrdinov znovu, no nemyslím si, že by sa ešte mal vrátiť aj Charlie Manx. S tým sme verím skončili. Uvidíme. Nechám sa prekvapiť. Update - 7.10.2020 - Tak to nakoniec vyzerá, že ďalšia séria sa už konať nebude. Pravdepodobne bola v pláne, ale buď nie sú financie, alebo séria nemala potrebný úspech. Alebo oboje. Každopádne škoda. Ale uvedomil som si jeden malý detail, kde tvorcovia druhú sériu neukončili úplne stopercentne a tým je Haley. Kým v prvej sérii ju Vic chcela vyslobodiť, tak tu sa na ňu úplne zabudlo. A je to škoda. Bolo by zaujímavé vidieť ich spoločné stretnutie. No sústredenie sa presmerovalo trošku niekam inam. Ale pre túto postavu je to škoda.Hodnotenie: A- ()

Galéria (202)

Reklama

Reklama