Reklama

Reklama

VOD (1)

Zábavná rodinka legendárnej dvojice Hanna - Barbera, tvorcov desiatok kreslených príbehov, je tu v prvom celovečernom vydaní. Mr. Spacely, najvyšší boss firmy potrebuje vyrobiť milión skrutiek na svojej vzdialenej planétke. Tá je však naozaj poriadne ďaleko a všetci jeho viceprezidenti zlyhali. Pán Spacely musí teraz vybrať niekoho presne takého, ako je George Jetson. Ten neváha a vezme so sebou celú svoju rodinu. Citlivú a milujúcu manželku Jane; rebelujúcu dospievajúcu dcéru Judy aj s jej novým priateľom, ktorý je veľká hviezda; Elroya - basketbaloého šampióna, ktorý stratil dôveru vo svojho otca a nakoniec samozrejme aj svoju drzú slúžku. Dobrodružstvo sa môže začať... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (10)

NinadeL 

všetky recenzie používateľa

Seriál jsem nikdy neviděla, ale tohle mi myslím na ukázku docela postačilo. Starý známý svět Hanny-Barbery, tentokrát v budoucnosti. Převlečený klon super úspěšných Flintstoneových v bledě modrém. Dnes už sice příliš poplatné době, ale to jsou koneckonců všechny ty americké rodinky taky. Ať už jde o kreslený nebo hraný humor, všechno funguje na stejné bázi a je jenom na nás, jestli se naladíme na stejnou notu. Mé skromné přání do příštího příbalu je ale rozhodně film, kde se Jetsonovi setkávají s Flintstoneovými – to by byl větší šlágr :) ()

Reklama

dr.horrible 

všetky recenzie používateľa

Na Cartoon Network sme v detstve sledovali hromadu perfektných vecí. Ja som mal najradšej určite Tom & Jerry, potom Flinstoneovcov, Scooby-Doo a Two Stupid Dogs. A ešte sem-tam Dextera, Powerpuff Girls a Johnnyho Brava. A o desiatej večer začalo TNT, kde dávali napríklad Bistro Barryho Levinsona. A potom to jedného dňa vypli. A tesne predtým začali dávať Jetsonovcov a ja som z nich videl iba opening. A teraz som ich našiel niekde vo výpredaji a celkom nostalgia. Rovnako ako Disney, aj Hanna-Barbera používali modelové charaktery (a scény) na rôzne filmy (seriály), takže jeden mimozemšťan vyzerá ako pozmenený Barney Rubble, Jetsonova dcéra vyzerá ako Betty, ale čo je horšie, príbeh je generický. V jednotlivostiach je to ale fajn. A pesničky sú skvelé. A štýlové. A tá animácia. Detstvo. ()

Galéria (61)

Reklama

Reklama