Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Znudený 14-ročný Chester Graham Jr. (Dean Stockwell), syn majiteľa železnice, ktorý na svojho syna nemá čas, sa pri zastavení vlaku na doplnenie vody rozhodne, že sa trochu porozhliadne po okolí. Pri prenasledovaní jašterice sa vzdiali od vlaku a ten odíde bez neho. Onedlho však stretne kovboja Dana Mathewsa (Joel McCrea), ktorý sa snaží chytiť divokého čierneho mustanga. To sa mu kvôli chlapcovi nepodarí, no aj napriek chlapcovmu naliehaniu, aby ho vzal za otcom do Colorada, ho vezme k svojej partii kovbojov, ktorí ženú dobytok do Santa Fe. Povýšenecký a arogantný chlapec sa spočiatku nevie novému prostrediu prispôsobiť, hlavne keď sa od neho očakáva, že aby si zaslúžil jedlo, musí aj pracovať, no ako plynú dni, začne sa pod vplyvom okolností jeho povaha meniť... (Dale)

(viac)

Recenzie (3)

Dale 

všetky recenzie používateľa

Veľmi jednoduchý mravoučný príbeh o jednom premazanom faganovi, ktorý sa za týždeň v divočine pri kovbojoch zmení na skromného, odvážneho chlapca, pre ktorého je priateľstvo viac ako peniaze. U McCreau už tieto westerny, kde sa okrem rozprávania nič nedeje, začínajú byť zvykom. Dúfam, že má na konte aj zaujímavejšie kúsky. ()

Martin741 

všetky recenzie používateľa

Dalsi dokaz ze v 50. a 40. rokoch minuleho storocia vznikali najlepsie westerny. Nehovorim, ze je aj po vyse 60 rokoch kult, to ne, len svoje kvality stale ma. A urcite radsej budem pozerat tento western nez konkretne napriklad Kapitana Ameriku - zle mi je, ked si predstavim, ze na Kapitana Ameriku vyrazil do kina nejaky zzenstily retroprospektor, ktory sa zameral na politicky korektnu, gycovito pateticku modernu genderovo progresivnu sracku o olestakovanom suprehrdinovi, ktory zachranuje svet : 77 % ()

Reklama

Reklama